Miraggio Thermal Spa Resort

Opis

Lokacija: Hotel Miraggio Thermal Spa & Resort se nalazi na 5 km od mesta Paliouri i oko 15 km od Pefkohorija, na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži.

Sadržaj: Nov hotel, otvoren za sezonu 2016. U okviru hotela postoji recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), nekoliko restorana i barova, 3 otvorena bazena, dečje igralište, mini klub za decu, mini market, SPA centar (sauna, jacuzzi, parno kupatilo, veliki izbor masaža i tretmana - sve uz doplatu na licu mesta), teretana (bez doplate), tereni za tenis (uz doplatu na licu mesta), košarku i mali fudbal, parking. Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit.

Sobe: Sve sobe imaju TWC sa fenom, mini bar, SAT TV, sef, A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu.

Standard soba pogled bašta: Oko 34-36 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom, u prizemlju sa verandom.

Miraggio soba: Oko 34-36 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i sofom, na spratu sa predivnim pogledom na hotelsku baštu.

Junior suite pogled bašta: Oko 37-39 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i sofom, kombinovana dnevna i spavaća soba, u prizemlju sa terasom koja gleda na hotelsku baštu.

Junior suite bočni pogled more: Oko 37 m², pogodne 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom, kombinovana dnevna i spavaća soba, na spratu sa terasom koja ima bočni pogled na more.

Junior suite pogled more: Oko 37-39 m², pogodne 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom, kombinovana dnevna i spavaća soba, sa terasom sa pogledom na more.

Junior suite pogled bazen: Oko 37-39 m², pogodne 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom, kombinovana dnevna i spavaća soba, nalaze se u prizemlju zgrade pored bazena.

Junior suite sa privatnim bazenom pogled more: Oko 37-39 m², pogodne 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom, kombinovana dnevna i spavaća soba, nalaze se na spratu, sa terasom sa privatnim bazenom.

Porodični junior suite pogled bašta: Oko 43-45 m², pogodne za 2-4 osobe, sa dnevnim boravkom sa sofom i spavaćom sobom sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, u prizemlju sa verandom koja ima pogled na hotelsku baštu.

Porodični junior suite bočni pogled more: Oko 43-45 m², pogodne za 2-4 osobe, sa dnevnim boravkom sa sofom i spavaćom sobom sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, u prizemlju,  bočni pogled na more.

Porodični junior suite pogled more: Oko 43-45 m², pogodne za 2-4 osobe, sa otvorenim dnevnim boravkom sa sofom i spavaćom sobom sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, u prizemlju sa verandom koja ima pogled na more.

Deluxe suite sa privatnim bazenom: Oko 87-89 m², pogodne za 2-5 osoba, u dva nivoa, sa dve spavaće sobe koje su povezane stepenicama, u prizemlju ili na spratu sa terasom koja ima pogled na more.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude