Hotel Potidea Palace

Opis

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA TAČAN DATUM POLASKA I DUŽINU BORAVKA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRARATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.

Lokacija: Hotel Potidea Palace se nalazi u Nea Potidei, na prevlaci izmedju dva zaliva, na sopstvenoj plaži.
Sadržaj: Nudi vrhunski kvalitet, dobru lokaciju i izvanredan pogled na okolinu. U sklopu hotela je otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, 3 restorana i 3 bara, džakuzi, fitnes centar, kozmetički salon, masaža, sauna, spa centar, prodavnica i parking. Ležaljke i suncobrani su besplatni a peškir se dobija uz depozit.
Sobe: Sve sobe sadrže centralni klima uređaj, frižider, sef, LCD TV SAT, DVD, telefon, kupatilo, fen za kosu, aparat za kafu i čaj, balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili more.


Eco sobe: Oko 22 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom i pogledom na magistralni put.
Deluxe soba: Oko 25 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i sofom, nedavno renovirane, sa pogledom na baštu.
Deluxe soba pogled more: Oko 25 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom, nedavno renovirane, sa pogledom na more.
Superior soba: Oko 25 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ležajem i foteljom na razvlačenje.
Deluxe family soba: Oko 34 m², pogodna za 2-4 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta u spavaćoj sobi i sofom na razvlačenje u drugoj spavaćoj sobi.
Junior suite: Oko 34 m², pogodne za 2-4 osobe, sa spavaćom sobom (francuski ležaj) i dnevnim boravkom (sofe).
Suite: Oko 50 m², pogodne za 2-5 osoba, dnevni boravak sa sofama i spavaća sba sa francuskim ležajem, nove sobe, izgrađene 2012. god.
Suite pogled more: Oko 50 m², pogodne za 2-5 osoba, dnevni boravak sa sofama i spavaća soba sa francuskim ležajem, nove sobe, izgrađene 2012. god.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude