Asdem Park Hotel

Opis

LAST MINUTE POPUST -15%
- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 7 godina, drugo do 3 godine)!!
Položaj:
Asdem park se nalazi u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija.
Smeštaj: Hotel ima ukupno 171 smeštajnu jedinicu, raspoređene su 2 zgrade.
Standardne sobe (17m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1 osoba)
Family sobe (1 veća soba, kupatilo, max.2+2 osobe)
Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tušem, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i balkon/terasu.
Usluga: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepdnevni kolači, čaj i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00-23:00h. U AI koncept nije uključeno: hrana i pića u snek baru na plaži, sva uvozna pića, sveži voćni sokovi, sladoled, sobna usluga, mini bar u sobama, sva pića posle 23:00h.


Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena, terasa za sunčanje. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, šoping centar. Wi-fi u lobiju se ne naplaćuje.
Plaža: Hotelska plaža je udaljena 100m od hotela. Ulaz, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu su uz doplatu.
Sport i zabava: Otvoreni bazen sa dečijim bazenom, fitnes centar, stoni tenis, pikado. Posebno se plaća prema pravilima hotela: tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi.

Hotel je renoviran 2005.godine.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude