Hotel Park beach

Opis

Lokacija: Nalazi se u Južnom Kipru, Limasol, na peščanoj plaži. Hotel je udaljen oko 4 km od centra grada i oko 45 minuta od aerodroma Larnaka.
Opšti podaci: Hotel raspolaže sa 111 soba ( 39 soba sa pogledom na baštu, 72 sobe okrenute moru) . Gostima su na raspolaganju glavni restoran, bar i snack bar kod bazena . Sastoji se od glavne zgrade i četiri bloka.
Plaža: Hotel se nalazi na 50 m od gradske peščane plaže. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno oko bazena, a na samoj plaži se plaća.
Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, telefon, TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, balkon ili terasu.
Plaća se: mini bar ( na zahtev), telefon, room service i sef.


Hrana i piće: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel poseduje glavni restoran otvoren tokom cele godine i restoran na otvorenom koji radi u toku letnje sezone.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
Ostali sadržaji: Hotel ima jedan bazen za odrasle i jedan za decu.
Plaća se: lekar 24 sata ( na zahtev), sauna ( na zahtev ), vodeni sportovi.
Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca