Hotel Stamatia

Opis

Lokacija: Nalazi se u Južnom Kipru, Aja Napa. Oko 300m od centra Aja Nape i oko 58km od aerodroma Larnaka.
Opšti podaci: Hotel poseduje 131 sobu, restoran, 2 bara. Početkom 2017. godine renovirane su sobe, recepcija. lobiji, restoran, bar, igralište, parking, kuhinja i hotelski ulaz.. Za decu su tu dečiji bazen, igralište, stolice za hranjenje.
Plaža: Hotel se nalazi u blizini gradske plaže koja je udaljena od zgrade hotela oko 100m. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju, dok su oko bazena besplatni.
Smeštaj: Superior soba: balkon ili terasa, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, SAT-TV, radio, klima uređaj, Wi-Fi internet, mini frižider.
Plaćaju se: sef, telefon. Krevetac za bebe, na zahtev.


Hrana i piće: Usluga je polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) i all inclusive, doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, čaj, kafa, kolači i sladoled u određeno doba dana.
Plaćaju se: Kod usluge polupansion sva pića se dodatno plaćaju, kao i sve van usluge i koncepta, po hotelskim pravilima. Kod usluge all inclusive: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.
Ostali sadržaji: Bazen sa vodopadom, pikado, stoni tenis, TV soba, Wi-Fi internet besplatan u celom hotelu, osim u lobiju, menjačnica, parking, dva puta nedeljno organizovani animacioni programi (muzika uživo).
Plaćaju se: bilijar, internet kutak, lekar, prodavnica, čuvanje dece, pranje vesa,hemijsko čišćenje, rent-a-car.
Spa & wellness:  Jacuzzi i teretana.
Plaćaju se: sauna i masaže.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca