Nebeska stolica 1

Opis

Lokacija: 43.282829, 20.812653
Opis: Objekat Nebeske Stolice 1 , od svog otvaranja predstavlja jedan od najtraženijih objekata na Kopaoniku. Gostoljubivost domaćina, pozicija objekta i prijatan ambijent kako studija / apartmana tako i restorana "L`amii učiniće vaš odmor nezaboravnim. Pomenućemo i jednu od najsučajnijih terasa na Kopaoniku i sigurno najbolje mesto da se opustite uživajući u pogledu na vaše dete, koje prve skijaške korake odskijava na Mašincu.
Nebeska Stolica 1 se nalazi na samoj ski stazi Mašinac,broj staze 22, u neposrednoj blizini hotela Grand. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom.


Karakteristike: objekat ima 35 apartmana različite strukture za boravak 2–6 osoba. Enterijer apartmana Nebeska Stolica 1 je urađen u hrastovom masivu sa brižljivo dizajniranim detaljima.
Sadržaj apartmana: CATV, telefon, krevetac (na upit), kupatilo (tuš), fen, kompletno opremljena kuhinja (mini frižider, ugradna ploča sa dve ringle i kvalitetan pribor za individualno pripremanje i serviranje obroka).
Dodatni sadržaji: recepcija, besplatni wirreless internet, skijašnica, ski rental.
Restoran: U okviru objekta se nalazi restoran "L`ami" sa prostranom terasom i tri odvojene ambijentalne celine sa kaminom. Pored usluge pansiona, restoran nudi i A’la carte ponudu.
Usluga: najam + polupansion
NAPOMENA: Za prevoz vaših stvari, od parkinga do izabranog objekta, brine služba hotela.
Sadržaj apartmana: SATV, telefon, krevetac (na upit), kupatilo (tuš), fen, kompletno opremljena kuhinja (mini frižider, ugradna ploča sa dve ringle i kvalitetan pribor za individualno pripremanje i serviranje obroka).
OPIS APARTMANA:
2+0 studio - dva singl ležaja ( max 2 osobe)
1+1 studio - trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj
2+1 studio - dva singl ležaja i trosed na rasklapanje (max 4 osobe)
3+1 apartman - u spavaćoj sobi 2 singl ležaja a u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj / u spavaćoj sobi francuski i singl ležaj a u dnevnoj trosed na rasklapanje ( max 5 osoba)
4+1 apartman duplex - u spavaćoj sobi na spratu 3 singl ležaja, u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i singl ležaj (max 6 osoba)


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca