JAT apartmani

Opis

43.286504, 20.810326
Jat apartmani se nalaze u centru svih glavnih sadržaja turističkog centra Kopaonik, na nadmorskoj visini od 1780 m. Neposredno iznad objekta nalazi se Hotel Club A Putnik. Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini ski staza.
Sadržaj: apartmani su izgrađeni u planinskom stilu i raspolažu sa 134 apartmana različite strukture za boravak od 1 do 6 osoba.
Sadržaj apartmana: svi apartmani su opremljeni mini blok kuhinjom sa frižiderom, svim potrebnim posuđem i kuhinjskim priborom, kupatilom (TVC), telefonom i TV-om.
Dodatni sadržaj: gostima Jat apartmana je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan bežični Internet u celom hotelu.
Jat apartmani - Kopaonik otvoreni su tokom cele godine.
Restorani
U restoranu Boeing na švedskom stolu, prezentiranu u grnčariji, možete naći široku lepezu ponude nacionalne kuhinje. Sam hotel krasi imidž porodičnog hotela.


Apartmani su izgrađeni u planinskom stilu i raspolažu sa 134 apartmana različite strukture za boravak od 1 do 6 osoba.
Sadržaj apartmana: svi apartmani su opremljeni mini blok kuhinjom sa frižiderom, svim potrebnim posuđem i kuhinjskim priborom, kupatilom (TVC), telefonom i novim TV aparatima sa 9 digitalnih i 5 analognih programa.
* Apartman tip A (0+1) - 1 sofa na razvlačenje (kao francuski ležaj) za 1 ili 2 osobe,
* Apartman tip B (2+0) - 2 klasična hotelska ležaja (za 2 osobe),
* Apartman tip C (1+1) - 1 sofa na razvlačenje i 1 klasični hotelski ležaj (za 2 ili 3 osobe),
* Apartman tip D (2+1) - 1 sofa na razvlačenje i 2 klasična ležaja (za 3 ili 4 osobe),
* Apartman tip E (3+1) - 1 sofa na razvlačenje i 3 klasična ležaja (za 4 ili 5 osoba),
* Apartman tip F (4+1) - 1 sofa na razvlačenje u dnevnom boravku i 2 spavaće sobe sa po 2 klasična ležaja (za 5 ili 6 osoba) ili 1 sofa na razvlačenje u dnevnom boravku, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i 1 spavaća soba sa 2 klasična ležaja (za 5 ili 6 osoba) ili 1 sofa na razvlačenje u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi, 1 francuski ležaj i 2 klasična ležaja (za 5 ili 6 osoba).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca