9-16 h Radnim danom

011/ 78 52 800 Beograd centar

Gorski hotel & Spa

Opis

Luksuzni Gorski Hotel & Spa Kopaonik od 20. januara 2019. godine otvara vrata svim posetiocima najpoznatijeg ski centra Srbije.Gorski Hotel & Spa Kopaonik svojim gostima nudi komfor, vrhunsku uslugu i potpuni doživljaj planinske atmosfere.
Sa čak 118 komfornih smeštajnih jedinica Gorski Hotel Kopaonik predstavlja pravo osveženje u ponudi hotela na Kopaoniku i najluksuzniji hotel čuvene Srebrne planine. Na raspolaganju su vam 97 luksuznih soba i 21 apartman, a kapaciteti ovog hotela omogućavaju smeštaj za više od 400 gostiju.
Gorski Hotel je kategorisan kao hotel sa 4 zvezdice, iako zahvaljujući luksuzu i komforu koji pruža svojim gostima, svojoj opremljenosti, kao i kvalitet ugrađenih materijala i opreme zavređuje punih 5 zvezdica.Ukoliko je vaš izbor za zimovanje Gorski Hotel & Spa Kopaonik, sigurno ćete uživati u svim čarima zimovanja i boravka na planini. Projektanti su želeli, a svakako i uspeli da prinesu miris i lepotu drveta, svetlost kopaoničkog sunca, kao i jedinstven pogled ka vrhovima srebrne lepotice.
Hotel Gorski Kopaonik se nalazi na pešačkoj stazi koja od Konaka vodi ka hotelu Grand, prekoputa “Belog Mede” gde možete servisirati ili iznajmiti ski opremu. Još jedan razlog zbog kog je hotel Gorski odličan izbor za skijaše jeste apsolutna ski-in ski-out lokacija sa dozom tolerancije 0.


Pristup vozilom ka Hotelu Gorski & Spa tj. ka zatvorenoj garaži je putem ispod apartmana Konaci i hotela Angella, a za pristup treba koristiti skretanje ispod supermarketa Idea.Restorani hotela GorskiSvima koji posećuju hotel Gorski Kopaonik su na raspolaganju i Lobby bar hotela, kao i: A la carte restoran, Pansionski restoran, Restoran za skijaše, gde se mogu odmoriti od aktivnosti u snegu i uživati u ukusnim specijalitetima. Dodatni sadržaj hotela GorskiPored 118 smeštajnih jedinica i restorana, gostima hotela Gorski je dostupan i sledeći sadržaj: igraonica za decu, kongresni centar, fitness centar, frizerski i kozmetički salon, garaža sa 57 parking mesta (cena 1200 rsd), skijašnica, ski depo i ski rental, wellness užitak za goste hotela Gorski. Nakon dana na snegu možete se opustiti i odmoriti u sadržaju koji nudi Spa centar Gorski & Spa, koji se prostira na 390 kvadrata. Na raspolaganju su vam: zatvoreni bazen, otvoreni bazen (naknadno otvaranje), saune, relax zona, ruska banja, ledena fontana, slana soba, tepidarijum...


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi: Mart 2021 / Mart 2021, Mart 2021 / April 2021
1.3 - 14.3 15.3 - 21.3 22.3 - 5.4

Pronađenih rezultata: 6

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude