Kraljevi čardaci hotel

Opis

Aparthotel Kraljevi Čardaci Spa se nalazi u Vikend naselju na glavnom putu, 3.4km od prve žičare i 5.9km od centra Kopaonika. Kompleks čine 2 krila hotelskih zgrada i apartmanski delovi sačinjeni iz nekoliko zgrada. 2017.godine je kompleks proširen novim kapacitetima hotelskog i apartmanskog smeštaja, kao i novim delom Spa centra.
KARAKTERISTIKE: SPA & WELLNESS centar na 900m2 (hotel je u toploj vezi sa SPA centrom) restoran; poker bar; bar na bazenu, bežični internet (WiFi) u celom kompleksu; igraonica sa čuvanjem dece; ski busevi (organizovan prevoz do skijališta i konaka); skijašnica; ski servis; parking; rentiranje motornih sanki i ATV-a; recepcija 24/7; igraliste za decu


Restorani: A la cart restoran nudi raznovrstan meni, bogatu ponudu vina iz celog sveta i prijatnu atmosferu koja će zadovoljiti istinske hedoniste i najprobirljivije goste. Pansionski restoran je mesto na kom gosti uživaju u pažljivo pripremljenim obrocima od najkvalitetnih namirnica. Predstavlja idealan spoj divnog ambijenta,odlične usluge i izuzetno ukusne hrane poslužene na bazi švedskog stola kojoj neće moći da odole ni gosti sa najistančanijim ukusom. Pivnica koja se nalazi u okviru kompleksa će upotpuniti vaš večernji program i pružiti vam mogućnost da uživate u velikom izboru domaćih i stranih piva i uz njega nezaobilaznim kobasicama.
Wellness:
Spa & wellness centar sadrži: Zatvoren bazen, otvoren bazen 14x6m sa rekom, jacuzzi kada, finska sauna, ruska banja, tursko kupatilo, kneipp bazen, tepidarijum, relax zona, slana pećina, float SPA, hamam, masaže.
Za goste hotelskog dela korišćenje Wellness & Spa centra je uračunato u cenu. Gosti apartmanskog dela uz doplatu na recepciji mogu uživati u njegovim čarima.
Za najmlađe tu je nov Spa aqua park, otvoren 2018. godine.
Dečja wellness zona je kreirana za najmlađe goste, uzrasta do 12 godina i sadrži bazene i tobogane sledećih karakteristika: baby bazen dimenzija 6x4m (dubina 0,4m),dečji bazen dimenzija 13x11m (dubina 1m) sa bazenskim atrakcijama, talasasti tobogan – na visini od 3,1m,tunel,zmija tobogan – na visini od 1,5 m
Smeštaj:
Aparthotel Kraljevi Čardaci se sastoji iz više kompleksa. U zapadnom krilu kompleksa se nalaze standardne sobe, opremljene francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja. Malo komfornije sobe su superior sobe. Superior sobe imaju francuski ležaj i garnituru na razvlačenje, prostrano kupatilo, sef i brz internet pristup. Apartmanski smeštaj nudi proširen životni prostor u udobnom ambijentu uključujući sofu, stolicu i kafe stočić. Spavaća soba je prostrana sa francuskim ležajem. Besplatan internet pristup.
Opis soba u hotelskom delu:
Soba: kupatilo (tuš, fen), bademantil, francuski ležaj , LCD TV, telefon, mini-bar, električni bokal, sef, wireless internet; pojedine sobe imaju i ugaonu garnituru za sedenje koja se razvlači
Apartman za 4 osobe : kupatilo (tuš, fen), dnevna soba sa ugaonom garniturom za sedenje koja se razvlači , spavaća soba sa francuskim ležajem, bademantil, 2 LCD TV, telefon, mini-bar, električni bokal, sef, wireless internet
Apartman za 5 osoba: kupatilo (tuš, fen), dnevna soba sa ugaonom garniturom za sedenje koja se razvlači, spavaća soba sa francuskim ležajem i odvojenim ležajem, bademantil, 2 LCD TV, telefon, mini-bar, električni bokal, sef, wireless internet
Opis apartmana u apartmanskom delu:
Studio ( 2 osobe ) - jedna prostorija sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo,sto za ručavanje, LCD TV , wireless internet.
Studio ( 3 osobe ) - jedna prostorija sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, jedan singl na razvlačenje, kupatilo (tuš, fen) , kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo,sto za ručavanje, LCD TV, wireless internet.
Apartman ( 4 osobe ) - dnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskimležajem (200x160) ili dva singl ležaja, kupatilo (tuš, fen) , kompletno opremljena kuhinja sa električnimšporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, LCD TV, wireless internet.
Apartman ( 6 osoba ) - dnevna soba sa garniturom za sedenje koja se razvlači za dve osobe (neki apartmani imaju i kamin u dnevnoj sobi), dve spavaće sobe, jedna sa francuskimležajem, a druga sa dva singl ležaja, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, LCD TV, wireless internet.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca