Messonghi Beach Hotel

Opis

Položaj: Na 22 km od grada Krfa, između letovališta Mesongi i Moraitika, smešten je hotel Messonghi Beach Resort. Ovaj, zelenilom ispunjen kompleks, nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži, a svojim gostima omogućava kupovinu karata za lokalni autobus koji staje ispred hotela i vozi u grad Krf. Od gradića Lefkimi hotel je udaljen oko 15 km.
Smeštaj: Comfort sobe sa pogledom na more ili superior sobe sa pogledom na vrt namenjene su za smeštaj dve do tri osobe – dva kreveta i pomoćni ležaj. Porodične comfort ili superior sobe namenjene su za smeštaj dvoje odraslih i dvoje dece – dva kreveta i dva kreveta na sprat. Sve sobe imaju klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, balkon, SAT TV, Wi-Fi internet konekciju (uz doplatu).
Sadržaj: Recepcija sa dvadesetčetvoročasovnim radnim vremenom, besplatni parking, dva bazena za odrasle (besplatne ležaljke i suncobrani), mini akva park (tobogani su uz doplatu), nekoliko barova od kojih je jedan na plaži, dva restorana, mini-market, butici, noćni klub, spa centar i teretana (uz doplatu), teniski i košarkaški tereni (uz doplatu), večernja animacija, mogućnost iznajmljivanja bicikala, soba za igre koje su uz doplatu, Wi-Fi konekcija (uz doplatu), igralište i mini-klub za decu.
Usluga: All inclusive – sve uključeno (samoposluživanje – po hotelskim pravilima).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude