Corfu Holiday Palace

Opis

Lokacija: Luksuzni hotel u predgrađu grada Krfa, u mestu Kanoni, od centra grada je udaljen 4 km, a od aerodroma oko 1 km. Smešten je u vrtu koji se prostire na oko 45000 m2. Autobuska stanica lokalnog autobusa koji saobraća do grada Krfa udaljena je oko 200 m od hotela.
Sadržaj: Gosti mogu biti smešteni u glavnoj zgradi ili bungalovima. Na raspolaganju  je: restoran u glavnoj zgradi, terasa sa pogledom na more, a la carte restoran, bar na plaži, bar kod bazena, suši bar, Wi-Fi internet konekcija, lift, spoljašnji bazen sa morskom vodom, unutrašnji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, peškiri za plažu, parking, fitness centar (uz doplatu), stoni tenis, teniski teren (oprema uz doplatu), sauna, masaže (uz doplatu), kuglanje (uz doplatu), igralište za decu, dečiji bazen.
Smeštaj: Hotel ima 264 sobe. Standardne sobe su površine 30 m2, poseduju kupatila sa kadom/tušem, wc, fen za kosu, telefon, SAT TV, radio, minibar (uz doplatu), sef (uz doplatu), klimu, balkon ili terasu, gledaju na baštu ili jezero, delimično ili direktno na more. Nalaze se u glavnoj zgradi. U sobama se nalazi francuski ležaj ili dva odvojena kreveta. Treći ležaj je pomoćni, na razvlačenje. Superior dvokrevetne sobe se nalaze na gornjim spratovima hotela i imaju pogled na more ili jezero. Ove sobe imaju mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja za treću osobu, takođe. Superior sobe u bungalovima imaju pogled na more, a njihova veličina je takođe 30 m2. Smeštene su pored glavne zgrade, u prelepom okruženju i okružene su zelenilom. Poseduju kupatila sa kadom/tušem, wc, fen, telefon, SAT TV, minibar (uz doplatu), sef (uz doplatu), klimu, balkon ili terasu. Ove sobe mogu smestili do tri osobe, a treći ležaj je pomoćni. Porodične sobe u bungalovima imaju pogled na vrt, a sastoje se od odvojene dnevne sobe i spavaće sobe koja je na spatu. Veličine su 60 m2 i imaju dva kupatila. Mogućnost boravka u ovim sobama zahteva četiri osobe (dva ležaja su pomoćna). Wi-Fi dostupan je u svim sobama.
Plaža: Hotel se nalazi na uzvišenju i do privatne peščane plaže gosti se spuštaju liftom.
Usluga: Polupansion (obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude