Hotel Grandresort Beach

Opis

Lokacija: Nalazi se u Južnom Kipru, Limasol na peščanoj plaži. Oko 11km od centra grada i oko 56km od aerodroma Larnaka.
Opšti podaci: Grand Resort hotel je otvoren 1992. godine, a renoviran 2016. i 2017. godine. Hotel je izgrađen na više od 20.000m2 lepo uređene zelene površine. Ima ukupno 255 smeštajnih jedinica (231 standardne sobe, 13 superior soba i 11 apartmana). Gostima je na raspolaganju glavni restoran, 3 à la carte restorana, sushi bar i jos tri bara. Za decu tu je dečiji klub, igralište i dečiji bazen.
Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj plaži, na kojoj je korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno.
Smeštaj: Standardna soba: klima uređaj, satelitska TV, Wi-Fi internet, sef, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, balkon, ketler, pegla i daska za peglanje.


Plaćaju se: telefon i mini bar.
Hrana i piće: Hotel pruža uslugu noćenja sa doručkom, polupansiona – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) i pun pansion – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).
Plaćaju se: sva pića uz obroke, kao i sve van usluge i koncepta, po hotelskim pravilima.
Napomena: Obavezan dress code u restoranu.
Ostali sadržaji: Hotel ima 3 bazena (otvoreni, zatvoreni i dečiji), stoni tenis, teniski teren, dnevne i večernje animacije, parno kupatilo, hidromasažere, saunu, teretanu, aerobik, pilates, joga, parking.
Plaćaju se: nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, wellness centar, igraonica, prodavnice, lekar na poziv, frizerski salon, salon lepote, prodavnice nakita, čuvanje dece i ostalo van koncepta.
Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca