Hotel

Opis

Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj Lisabon (Portugalija) u navedenim hotelima do popune mesta. Viva Travel doo zadržava pravo zamene hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenih hotela.

Hotel Roma 3*www.hotelroma.pt
Hotel se nalazi u delu Alvalade, u blizini mnogih pozorišta i restoran, na liniji gradskog prevoza, na oko 5 minuta od stanice metroa i od aerodroma Lisbon Portela udaljen je 10 minuta vožnje. Hotel poseduje recepciju, wi-fi, restoran, bar, lift, biznis centar  i parking. Raspolaže sa oko 260 soba koje imaju kupatilo (tuš/WC), toaletni pribor i fen za kosu, TV, telefon, sef, minibar, klima uređaj i wi-fi. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel VIP Executive Entrecampos 4* www.viphotels.com Za polazak 04.05.
Hotel pripada svetski poznatom lancu hotela VIP. Hotel se nalazi u centru Lisabona, na 4 minuta hoda od železničke i metro stanice Entrecampos. Hotel je udaljen 3,8 km od Međunarodnog aerodroma Lisabon.
Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, mini bar, klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel VIP Art's 4* www.viphotels.com  Za polazak 30.04.
Hotel pripada svetski poznatom lancu hotela VIP. Hotel se nalazi u Parku Nacija, na 3 minuta hoda od transportnog čvorišta Oriente koji vodi do strogog centra Lisabona.
Raspolaže sa 300 sobe. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klima uređaj.
Doručak – kontinentalni švedski sto.
 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude