Lonicera City Kleopatra Hotel

Opis

- 17% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za dete do 7 godina

Lokacija: Lonicera City Hotel se nalazi u centru Alanje, u regiji Kleopatra. Udaljen je 132km od aerodroma u Antaliji.
Smeštaj: Hotel ima 58 smeštajnih jedinica raspoređenih u 2 bloka. Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda i mineralna voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), laminat, tepih, keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon.
Sadržaj :Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, snek bar, bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela : usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja. Wi-Fi je besplatan u lobiju, sobama i kod bazena.
Usluga: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. AI koncept hotela ne uključuje: sva uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, sladoled, tursku kafu, svu hranu i pića na plaži.
Plaža: Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 100 m (izmedju hotela i plaže je ulica). Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni. Na plaži ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu - uz doplatu.
Sport i zabava: Otvoreni bazen za decu i odrasle, stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi na plaži.


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude