Turunc Premium Hotel

Opis

- 7% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 7 godina
Položaj: Hotel se nalazi u gradicu Turunc i od centra mesta je udaljen oko 700 metara. Nalazi se na otvorenom moru, izvan zaliva i od Marmarisa je udaljen oko 20 km. Do Marmarisa možete stići autobusom, taksijem ili brodićem. Aerodrom u Bodrumu je udaljen 156 km.
Smeštaj: Hotelski kompleks sastoji se od dve zgrade sa 3 i 4 sprata, koje raspolažu sa ukupno 192 standardne sobe sa pogledom na kopno ili more (površine 37 m2, za maksimum 3 osobe). Sve sobe su klimatizovane (centalni klima uređaj), imaju telefon, satelitski TV, WiFi internet (besplatno), sef (besplatno), mini-bar (gazirani i negazirani sokovi – plaća se), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.
Sadržaj: Glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski, riblji – plaća se), 5 barova, veliki spoljašnji bazen, zatvoreni bazen, konferencijska sala (kapaciteta za 300 ljudi), WiFi internet na teritoriji hotela, teretana, aerobik, akvabik, animacije, muzika uživo, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, pikado, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji bazen sa toboganom, igralište za decu. Plaćaju se: sauna, tursko kupatilo, masaže, prodavnice, sportovi na vodi, usluga pranja i peglanja, usluga dadilje, doktor.
Usluga: Ultra All Inclusive - doručak, kasni doručak, ručaj, užine od 12.00 do 16.00, sladoled od 16.00 do 17,00, ponoćna supa od do 02.00, sendviči od 02.00 do 06.00, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje).
Plaža: Hotel poseduje prostranu peščano-šljunkovitu plažu na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

www.turunchotels.com.tr


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude