Supreme Hotel

Opis

- 10% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 7 godina
Položaj:
Hotel se nalazi na oko 1 km od centra Marmarisa. Aerodrom u Bodrumu je udaljen 132 km. Udaljen svega 30 m od najbližeg autobuskog i taksi stajališta.
Smeštaj: Sastoji se iz dve zgrade, tj,. “A” I “B” bloka.U “A” bloku se nalaze standard, a u “B” bloku porodične sobe.Hotel ima ukupno 60 soba . Standard sobe su površine 26 m2 i sadrže jedan francusli ili dva odvojena ležaja. Sobe sadrže: kupatilo (tuš/WC), sef ( uz doplatu), telefon, SAT TV, minibar, klima, balkon, peskir, krevetac (na upit, u zavisnosti od raspoloživosti na dan dolaska).Sve sobe su sa pogledom na bazen ili kopno.
Sadržaj: Recepcija, glavni restoran, bar kod bazena, a’ la carte restoran, 1 bazen za odrasle i 1 bazaen za decu, menjačnica.
Uz doplatu: Tursko kupatilo, sauna, Bilijar, sladoled, usluge pranja I sušenja veša.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).Doručak se služi od 07:30 do 09:30 , ručak od 12:00 do 13:30 , kafa od 16:oo do 17:00 i večera od 19:00 do 21:00.U concept all inclusive programa od pića je uključeno: kafa, čaj, coca cola, fanta, sprite, voda i domaća alkoholna pića.Uz doplatu : Sva uvozna bezalkoholna i alkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i flaširana pića i kasni doručak.ž koji se služi od 09:30 do 11:30.
Plaža: Nalazi se na oko 750 m od plaže. Suncobrani i ležaljke na plaži besplatni za goste hotela.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude