Merkur Novi

Opis

HOTEL MERKUR - www.vrnjackabanjamerkur.com
Hotel Merkur se nalazi u Vrnjačkoj Banji, oazi zdravlja, energije i lepote. U svom sastavu ima četiri smeštajna objekta, restorane, polikliniku i najveći spa centar u ovom delu Bakana. Sve to čini Merkur ne samo savremeno oprmljenim priznatim lečilištem, već i savršenim mestom za sve one koji tragaju za relaksacijom i opuštanjem. Primena mineralne vode u medicini, wellness i spa sadržajima na najbolji način budi zdravlje kod ljudi.

Merkur Novi – nalazi se u centru Vrnjačke Banje. Kapaciteta 361 ležaja (210 soba, 10 apartmana i 1 rezidencija), objekat poseduje Aqua i Fitness centar. Gostima je na raspolaganju zatvoreni bazen sa termalnom vodom, fitnes centar, masaže i tretmani. Sobe su svetle i nude pogled na centar Vrnjačke Banje.
Sve su klimatizovane i poseduju TV sa kablovskim kanalima, a većina i mini-bar. Gostima su na raspolaganju medicinske usluge: lekari specijalisti i subspecijalisti, fizikalni blok, spratna i dežurna ambulanta (24h).


Šumadija – nalazi se u prelepom okruženju Vrnjačkog parka. Kapaciteta 101 ležaj (40 soba i 1 apartman).
Objekat je nedavno renoviran, pa su sve smeštajne jedinice prijatne i opremljene TV sa kablovskim kanalima.
Gostima su na raspolaganju medicinske usluge: lekari specijalisti i subspecijalisti, spratna i dežurna ambulanta (24h).
WiFi dostupan je na recepciji objekta. Gosti imaju mogućnost da koriste rekreativne sadržaje Akva i Fitnes centra koji se nalazi u Novi Merkuru na samo nekoliko metara od Šumadije. Blizina svih atraktivnih banjskih lokacija, omogućava aktivan i sadržajan boravak, kao i upoznavanje svih lepota Vrnjačke Banje.


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca