Caribbean World Resort

Opis

HIT PONUDA! - Duga peščana plaža
-GRATIS smeštaj za 2 dece ( prvo dete do 14 godina i drugo dete do 6 godina )
Lokacija:
Kompleks Caribbean World zauzima površinu od 140.000 m2 i nalazi na samoj obali Crvenog mora u regiji Soma Bay. Udaljen je 45 km južno od aerodroma u Hurgadi i oko 30 min vožnje od centra Hurgade. Prvi hotela do njega sa leve strane ka severu je Palm Royal Soma Bay.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 529 soba. Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT/TV, sef, mini bar, ketler za kafu i čaj, klima uređaj, telefon i balkon ili terasu. Superior i Deluxe sobe su površine od 50m2 do 55m2 i sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja pomoćnog ležaja. Porodične sobe površine 75m2 sastoje se iz dve sobe i dva kupatila. Sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i dodatna dva ležaja. Junior porodične sobe sastoje se iz jedne prostorije.
Plaža: Peščana plaža je prostrana i lepo uređena (dužina oko 1km). Važi za jednu od najlepših plaža u regiji Crvenog mora. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.


Sadržaj: Recepcija, lobi, menjačnica, glavni restoran “Caribbean”, a la carte restoran na plaži “Tortuga”, italijanski restoran “La Palma”, “Cuba” bar na plaži, “Aladin Café” & Shisha Corner, “Jamaica” bar na bazenu, “Gazebo” bar kod dečijeg bazena, “Aloha” lobi bar, diskoteka, dnevni i večernji animacioni program, amfiteatar, teretana, besplatan wi-fi internet dostupan u delu kod recepcije, 3 spoljašnja bazena od kojih se jedan greje zimi, dečiji bazen, aqua park (3 tobogana za odrasle i 2 za decu), mini klub za decu, mini disko za decu, dečije igralište, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, fudbal na plaži i pikado. Uz doplatu: SPA centar, doktor, 23 prodavnice, sportovi na vodi, usluge pranja i peglanja veša, bilijar, šatl bus do Hurgade, internet u sobi, frizerski salon, bar na plaži sa sveže ceđenim sokovima, room service i bankomat.
Usluga: Usluga je All inclusive –  doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana Caribbean, hotel ima 5 a la carte restorana: Tortuga Beach Grill, Barbecue, La Palma i Fish Market. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Cuba Beach Bar, Aladdin Cafe & Shisha Corner, Jamaica Pool Bar, Melody Gazebo Bar, Aloha Lobby Bar. Coco Loco Fresh Bar i Caribbean Disco & Lounge. U koncept su uključene i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.caribbeanworldresorts.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude