Hurghada Long Beach (Ex Hilton)

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 14 godina, drugo do 7 godina)
Položaj:
16 km udaljen od aerodroma u Hurgadi. Nalazi se na dugoj, prostranoj i peščanoj plaži. Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate.
Smeštaj: U sastav svake sobe ulazi kupatilo sa fenom za sušenje kose, terasa ili balkon, mini bar koji se svakodnevno dopunjuje flaširanom vodom, klima uređaj, SAT TV, sef.
Sadržaj: Gosti mogu uživati u kulinarskim specijalitetima kako u glavnom tako i u a la carte restoranu. U zimskom periodu 2 od 5 spoljašnjih bazena se greju a od ostalih sadržaja hotel raspolaže sa fitness i SPA centrom, igralištem za decu, sportskim terenima. WiFi signal je dostupan u Aqua baru. Kako je regija hotela velika i odlazak do plaže iz udaljenijih soba može trajati 6-7 minuta gostima su na raspolaganju golf vozila koja ih voze do plaže i nazad. Takođe hotel raspolaže i sa šatl busom koji uz doplatu nekoliko puta saobraća do centra Hurgade.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Usluga: Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera  (po hotelskim pravilima ), služe se u Al dente i Lotus restoranima.  La Casina (italijanska kuhinja) i Podium  (internacionalna kuhinja) su dva a’ la carte restorana koja su gostima dostupna besplatno jednom tokom boravka od minimum 5 noći uz prethodnu rezervaciju. Užina se služi u Pool and Beach barovima u tačno određenim terminima.  Pića su besplatna u  restoranima u toku obroka, kao i u sledećim barovima (u tačno određenim terminima): Pools and Beach Bars, Vienna Bar, Disco, Aqua Lounge. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, obroci i užine u odeđeno vreme na određenim mestima.
Plaća se: sva pića posle ponoći, uvozna alkoholna pića, a’ la carte restorani, hrana van predviđenih termina i ostalo van koncepta..
Plaža: Hotel se nalazi  na uređenoj, privatnoj, peščanoj plaži  dužine oko 1.100m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom.

 

www.longbeachhurghada.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude