Pavlina Beach Hotel 4*

Opis

Lokacija: Hotel Pavlina Beach se nalazi na 150 metara od plaže i u mestu Niforeika, koje je udaljeno 27km od Patre. Plaža koja se nalazi ispod hotela je peščano-šljunkovita.
Sadržaj: Hotel se nalazi na velikom prostoru, na velikim zelenim površinama i pod drvećem. Poseduje bazene, prodavnice, igraonice, sportske terene, animaciju. Ležaljke i suncobrani se doplaćuju na licu mesta ze goste koji su na polupansionskoj usluzi, dok su za AI goste ležaljke i suncobrani besplatni za korišćenje.
Sobe: Sve sobe poseduju klima uređaj, SAT TV, radio, frižider, telefon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, balkon ili terasu.
Dvokrevetna soba - francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Dodatni ležaj - krevet na rasklapanje.
Dvokrevetni bungalov - nalazi se u prizemlju. Francuski ležaj ili dva standardna.Pomoćni ležaj za treću odraslu osobu, za četvrtu osobu (dete) - krevet na rasklapanje.
Porodične sobe sa dve sobe, pogled more ili vrt - salon sa sofom koja se pretvara u dva standardna ležaja i spavaća soba sa bračnim krevetom.
Porodična mezoneta sa pogledom na vrt ili more - Na prvom nivou - francuski ležaj, na drugom nivou dva standardna ležaja, bez vrata.


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude