Grecotel Casa Marron 4*

Opis

Lokacija: Hotel Grecotel Casa Marron nalazi se u turističkom mestu Lakopetra, 35 km zapadno od luke Patra, 10 km od aerodroma Araksos. Hotel se nalazi u velikom cvetnom vrtu, na obali Jonskog mora.
Sadržaj: Sastoji se iz dve glavne zgrade i kompleksa bungalova. U okviru hotela nalaze se restorani, barovi, taverna, 2 bazena sa slatkom vodom, 2 dečija bazena,bazen sa toboganima, zatvoreni bazen, intenet kutak, besplatan Wi-Fi internet (samo u novoj zgradi) u lobiju, lekar na poziv, spa centar, menjačnica, parking, mini market i prodavnica nakita, animacija, sala za konferenciju, teretana, igraonica, tobogani za decu, teren za košarku, mini fudbal, tenis, stoni tenis, odbojka na plaži i sportovi na vodi. Suncobrani i ležaljke na bazenu i plaži koriste se besplatno, kao i peškiri za plažu.
Sobe: Ukupno ima 270 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima klima uređaj, SAT TV, frižider, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon/terasa.
Dvokrevetna soba – Oko 23 m², pogodna za 2-3 osobe, ima kauč na razvlačenje i dodatni krevet za treću osobu. Renovirani za sezonu 2018. godine, sa pogledom na vrt.
Bungalov – Oko 23 m², pogodne za 2-4 osobe, sa francuskim krevetom i sofom na razvlčenje. Renovairani su 2018. godine i nalaze se u prizemlju ili prvom spratu među mediteranskim vrtovima.
Superior dvokrevetna soba sa delimičnim pogledom na more – Oko 26 m², pogodna za 2-3 osobe, sa francuskim krevetom i sofom.
Porodični bungalov – Oko 38 m², pogodan za 2-4 osobe, pogodan za porodice sa 2 dece. Prostrani bungalovi imaju glavnu spavaću sobu sa francuskim krevetom i odvojenu dečiju spavaću sobu sa dve sofe. Smešteni su u sred cvetnih vrtova, kompletno renovirani u 2018. godini.
Superior porodična soba – Oko 37 m², pogodna za 2-4 osobe, pogodan za porodice sa 2 dece. Dve odvojene spavaće sobe, od kojih se jedna može koristiti kao dnevna soba.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude