App/hotel Charoula

Opis

Apart/hotel Charoula smešten je u živopisnom mestu Platanias, u južnom delu mitske planine Pilion, na oko 200 m od mora. Ovaj objekat je već prve godine svog postojanja postao sinonim gostoprimstva i kvaliteta, a kao potvrda tome je i prestižna nagrada “Tesalija- marka kvaliteta”. Imajući u vidu da je u rad ovog objekta uključena cela porodica, lako je zaključiti da svaki uloženi napor ima za cilj pre svega podizanje kvaliteta usluga. Vrlo često se dešava da ta ljubaznost podrazumeva i ispunjenje nekih želja koje inače nisu uključene u redovne usluge. Ovakvim odnosom prema gostima, kao i prema samom objektu su uspeli da za sve ove godine održe kalitet, pa slobodno možemo da kažemo, da je i nivo usluga iz godine u godinu sve bolji. To svakako nije ostalo nezapaženo od strane gostiju iz predhodnih godina, koji su ovaj objekat ocenili visokom ocenom i rado mu se vraćaju. Vaš boravak čine prijatnim udobne, uredne i prostrane smeštajne jedinice, koji upotpunjuju i dodatni sadržaji kao sto su recepcija, bazen sa ležaljkama i suncobranima, besprekorno uredjeno dvorište, ukrašeno vrtom i cvećem. Prelep pogled sa terasa se pruza s jedne strane na bazen, vrt i dvorište, a s druge na obližnju šumu, koja je inače zastitni znak Piliona. Ono sto posebno treba istaći u ovom objektu je besprekorno održavanje. Smeštajne jedinice se svakodnevno čiste, a posteljina i peškiri se menjaju dva puta u toku desetodnevnog boravka. Sve ove činjenice daju nam za pravo da kažemo da je ova vila pravi izbor za vaše idealno letovanje.
App/htl Charoula je otvoren tokom cele godine, a gostima su na raspolaganju 11 studia i 6 mezoneta.


Opis smeštaja:
1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj ili dva obična ležaja.
1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj.
1/4 mezoneta - u prvom nivou dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom, jednim običnim ležajem iz koga se izvlači fioka i terasom; na spratu spavaći deo sa bračnim ležajem, terasom i kupatilom.
1/4+1 mezoneta - u prvom nivou dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom, jednim običnim ležajem iz koga se izvlači fioka, jednim pomoćnim kamping ležajem i terasom; na spratu spavaći deo sa bračnim ležajem, terasom i kupatilom.
U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.
Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira - BESPLATNO


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude