Hotel 3* Rim / Napulj

Opis

Smeštaj u okolini Napulja  (Italija) u hotelu 3*

 

HOTEL MARTINI 3* www.martinihotel.it ZA POLAZAK 26.04.
Hotel se nalazi se u delu grada Casavatore, na oko 9km od Napulja sa kojim je dobro povezan. Hotel poseduje restoran, bar, WiFi, parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu, fen. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL BARBATO 3* www.hotelbarbato.it ZA POLAZAK 26.04.
Hotel se nalazi u delu grada Secondigliano, na oko 8km od centra Napulja sa kojim je dobro povezan. Hotel poseduje restoran, bar, Wi-Fi, parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu, mini bar. Doručak – kontinentalni švedski sto.
Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom, do popune mesta:


HOTEL LUXOR 3* www.luxorhotel.it   ZA POLAZAK 26.04.
Hotel se nalazi u delu grada San Pietro a Patierno, na oko 8km od centra Napulja sa kojim je dobro povezan. Hotel poseduje salu za doručak, bar, Wi-Fi, parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu, mini bar. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Smeštaj u okolini Rima (Italija) u hotelu 3* ili više
HOTEL CAPITAL IN 4*   www.capitalinn.it 
Hotel  se nalazi na oko 10 km do centra grada, na liniji  gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada  sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel  ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude