Hotel Skiathos Princess

Opis

Lokacija: Ovaj hotel sa 5* je jedan od najluksuznijih na ostrvu i nalazi se direktno na peščanoj plaži Agia Paraskeva. Udaljen je 8 km od grada Skijatos i 10km  od aerodroma. Preko puta se nalaze taverne i prodavnice. Na 100 metara od hotela je autobusko stajalište. Blizu hotela je mala crkva poscećena Svetoj Petki.
Sadržaj: Hotel ima privatnu plažu sa ležaljkama i sunconbranma koji su besplatni za goste, dva otvorena bazena (jedan dečiji), pansionski i tri a la card restorana, tavernu na plaži, bar na bazenu, koktel bar, internet kutak, wi-fi internet u javnim prostorijama, jacuzzi na otvorenom, dečji mini-klub, SPA centar sa salom za fitnes, parking. Peškiri za plažu se dobijaju uz karticu kao depozit za korišćenje.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 131 smeštajnom jedinicom. Sve sobe su elegantno uredjene i u svom sastavu imaju kupatilo, terasu/balkon, telefon, satelitsku TV, mini-bar, fen za kosu, klimu, sef ,bademantil i sobne papuče, besplatni wi-fi internet, ketlr,CD/DVD.U hotelu postoji više tipova soba. 
Usluga: noćenje sa doručkom.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude