Nataly Spa

Opis

U samom srcu Sokobanje, ušuškan u prirodnom ambijentu pored predivnog potoka, nalazi se Nataly Spa udaljen svega 100 m od čuvenog mermernog šetališta Sokobanje.Svi apartmani sadrže terase gde možete uživati u pogledu i svežem vazduhu. Apartmani poseduju klima uredjaj, LCD televisor, telefon i besplatan WiFi. Pored obaveznog inventara u sobi,na zahtev se mogu dobiti dodatni jastuk, prekrivač i dečji krevetac.Na svaki apartman ide i parking mesto na području  turističkog objekta.

STANDARD APARTMANI su idealni za dve osobe ili za parove sa jednim detetom u zajedničkom ležaju ili dodatnom krevecu koji se dobija na zahtev. Apartmani imaju francuski ležaj sa mogućnošću razdvajanja na dva kreveta (dva dušeka 90*200 cm), kuhinja+frižider, kupatilo (tuš kabina, sušač peškira, papuče, fen za kosu), terasu sa pogledom na potok i prirodu, LCD televizor, kablovska, telefon, besplatan WiFi, punjač za mobilni na zahtev gosta, sef, klima uredjaj, dečji krevetac na zahtev, dodatni jastuk i prekrivač na zahtev gosta.


COMFORT APARTMANI  su idealni za porodice sa decom na sopstvenom ležaju. Apartmani pored francuskog ležaja I dodatan dvosed na razvlačenje. Prosrani su i luksuzno opremljeni. 5 apartmana ima terasu sa pogledom na potok I prirodu, a jedan apartman ima direktan izlaz na restoransku terasu. Apartmani imaju francuski ležaj sa mogućnošću razdvajanja na dva kreveta (dva dušeka 90*200 cm), kuhinja+frižider, kupatilo (tuš kabina, sušač peškira, papuče, fen za kosu), terasu sa pogledom na potok i prirodu, LCD televizor, kablovska, telefon, besplatan WiFi, punjač za mobilni na zahtev gosta, sef, klima uredjaj, dečji krevetac na zahtev, dodatni jastuk i prekrivač na zahtev gosta.

PANORAMA APARTMANI imaju prostrane travnate terase sa garniturama za sedenje i ležaljkama, sa pogledom na planine Ozren i Rtanj. U ponudi su dva Panorama apartmana. Jedan apartman je sa francuskim ležajem za dve osobe, a drugi je prostraniji I pored francuskog ležaja ima i dvosed na razvlačenje. Apartmani imaju francuski ležaj sa mogućnošću razdvajanja na dva kreveta ( dva dušeka 90*200 cm ), kuhinja+frižider, kupatilo ( tuš kabina, sušač peškira, papuče, fen za kosu ), terasu sa pogledom na potok i prirodu, LCD televizor, kablovska, telefon, besplatan WiFi, punjač za mobilni na zahtev gosta, sef, klima uredjaj, dečji krevetac na zahtev, dodatni jastuk i prekrivač na zahtev gosta.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca