Solaris Resort

Opis

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA VEĆI BROJ NOĆENJA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.

Lokacija: Hotel "Solaris Resorts" se prostire na površini od 1ha i sastoji se od 9 vila. Nalazi se u Vrnjačkoj Banji, a od Beograda je udaljen 198km.
Smeštajne jedinice: Hotel raspolaže sa 91 smeštajnom jedinicom od kojih je 12 porodičnih soba, 1 penthouse apartman i 78 apartmana.
Hotel ne poseduje klasične hotelske sobe, već komforne smeštajne jedinice od 45m2.
Apartman obuhvata dnevnu sobu, spavaću sobu, čajnu kuhinju, terasu, hodnik, terasu i kupatilo, dok porodične sobe poseduju dve spavaće sobe, hodnik, terasu i kupatilo.
Sve smeštajne jedinice poseduju mini bar, klimu, besplatnu wi-fi konekciju  i LCD televizor.
Hotelski sadržaj: Ovaj rizort predstavlja pravi izbor za savršen odmor sa vašim najmilijima.
Enterijerom i dizajnom pruža osećaj tople atmosfere uz mnoštvo sadržaja koje nudi gostima za uživanje, od kojih izdvajamo wellness centar za koji slobodno možemo da tvrdimo da je jedan od najprestižnijih wellness centara u regionu, a prostire se na 1000m2 .
Wellness centar obuhvata - zatvoreni bazen sa slanom vodom, finsku i rusku saunu, parno kupatilo, slanu sobu, hladnu soba, jacuzzi, tople klupe, mrvljeni led i fitness salu, ali i veliki broj masaža i tretmana koje izvode visokoškolovani terapeuti.
U letnjem periodu posebna atrakcija su svakako dva otvorena bazena, od kojih je jedan Biodesign koji je izrađen od kvarcnog peska i smole tako da podseća na morsku plažu, dok je drugi bazen sa tropskim barom koji se nalazi u vodi.


Pored bazena se nalazi i restoran u kom možete naručiti osežavajuće napitke, ali takođe i vrhunsku hranu.
Imaćete priliku da probate najbolje francuske specijalitete, jer je kuvar Juan Marc Labbe Francuz, ali isto tako možete poručiti najbolju meksičku hranu koju će da za vas sa puno ljubavi pripremiti Fabian Agusto Corona Lopez.
Naravno tu je i naša domaća kuhinja za koju su zaduženi vrhunski kuvari sa naših prostora.
Ogromna prednost ovog hotela kada su u pitanju odmori je svakako ta što se kompleks nalazi u mirnom delu Vrnjačke Banje, a opet je na samo 5 minuta laganim hodom od centra grada.
U ponudi Solaris Resortsa je i dečija igraonica "Zvončica".
Ovde dečija bajka može da počne, jer je idealni kutak za igru vaših mališana koji nudi veliki broj zabavnih sadržaja poput lavirinta, koša, zida za planinarsko penjanje, tobogana, strunjače i raznovrsnih društvenih igara i to na 100m2.
Profesionalni animatori pružiće vašoj deci nezaboravan boravak u našem hotelu.
Usluga: Noćenje sa duručkom, polupansion

 www.solarisresort.com


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca