Hotel Nica 2*/Ljoret de Mar 3*/Lido di Jesolo 3*

Opis

NAPOMENA O BROJU NOĆENJA: 5 noći u hotelu + 2 noćne vožnje
Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je navedenim hotelima do popune mesta. Viva Travel doo zadržava pravo zamene hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenih hotela.

HOTEL CAMPANILE NICE AEROPORT 3* (Nica) - https://nice-aeroport.campanile.com/fr-fr/
Napomena: u Francuskoj je specifičnija kategorizacija hotela nego u ostatku Evrope (hoteli economik su po kvalitetu i sadržaju kao hoteli sa 2* u ostatku Evrope). Hotel se nalazi na Engleskoj promenadi, na liniji je gradskog prevoza.. Hotel poseduje restoran, bar, snek bar, kafe, Wi Fi,  parking koji se doplaćuje. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC) i TV, telefon, Wi Fi . Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL BLUE SEA MONTEVISTA/HAWAI 3* (Ljoret de Mar) -https://www.blueseahotels.com/hoteles/destinos/costa-brava/lloret-de-mar/bluesea-montevista-hawai
Nalazi se na oko 800 metara do najlepših plaža i na oko 5 minuta od centra mesta. Poseduje restoran, bar, internet, igralište za decu,  otvoreni bazen. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon i balkon. Doručak i večera na bazi švedskog stola.

HOTEL ATENE 3* www.hotelatene.com  (Lido Di Jesolu (Italija) sa 3*)
Hotel se nalazi između Trga Brescia i Trga Mazzini i na oko 50m od plaže. Hotel poseduje recepcija, parking sa ograničenim brojem mesta, restoran i wi-fi. Svaka soba sadrži klimu, kupatilo, sef, fen, balkon, TV, telefon.  . Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL VIANELLO 3* www.hotelvianello.it (Lido Di Jesolu (Italija) sa 3*)
Hotel se nalazi  između Trga Milano i Trga Torino, na oko 350 metara od plaže. Hotel poseduje restoran, bar sa terasom, lift, bazen, parking i wi-fi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, TV, sef, balkon i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL RIVIERA 3* www.hotel-riviera.org (Lido Di Jesolu (Italija) sa 3*)
Hotel se nalazi na 14 minuta hoda od trga Torino i nekoliko minuta hoda od plaže. Hotel poseduje recepcija, parking, restoran i wi-fi. Svaka soba sadrži klimu, kupatilo,  balkon, TV i telefon.  . Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL PALME 3* https://palmehotel.it/(Lido Di Jesolu (Italija) sa 3*)
Hotel se nalazi na oko 50m od plaže, najbliža autobuska stanica do centra mesta je udaljena 100m od hotela. Hotel poseduje recepcija, parking,restoran, bar i wi-fi. Svaka soba sadrži klimu, kupatilo, fen za kosu, sef, balkon i TV.  . Doručak – kontinentalni švedski sto.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude