Hotel 4*

Opis

Pegasus reef hotel 4* , Wattala
Smešten na 10 minuta vožnje od centra grada Kolombo I na samo 200 metara od plaže Helakanda, hotel Pegasus Reef nudi 3 otvorena bazena, 3 ugostiteljska objekta I besplatan parking. Ostali sadržaji uključuju potpuno opremljen itness centar I teniski teren. Hotel u svom sklopu ima 140 soba. Gosti su smešteni u standardnim sobama. Sve sobe standardno su opremljene: ležaj, sopstveno kupatilo, TV, telefon.
www.pegasusreefhotel.com

Sorowwa resort & Spa 4* . Dambulla
Hotek se nalazi u gradu Habarana, Hotel odise aurom posebne tisane, pruza mir , oaza for I faune koja Vas umiruje.
www.sorowwa.com


Royal Kandyan hoteL 4*, Kandy
Hotel Royal Kandyan 4* nalazi se u mestu Kendi. Hotel ima restoran, bar, bazen, parking. Sve sobe su standardno opremljene: ležaj, sopstveno kupatilo, SAT TV, telefon, gratis Wi-Fi, mini bar, balkon, sef, klimu.mini bar, balkon, sef, klimu.
www.royalkandyan.lk

Glenfall reach hotel 4*, Nuwaraeliya
Glenfall Lane hotel nalazi se u prelepom okruženju u gradu Nuvara Elija. Stil gradnje i dekoracija enterijera učiniće da se osetite kao da boravite u viktorijanskom hotelu u Engleskoj. U svom sklopu ima 16 soba, restoran, bar i parking.
www.glenfallreachhotel.com

Tangerine Beach Hotel 4*, Kalutara
Tangerine beach hotel 4* se nalazi na samoj plaži u Kalutari. Poseduje dva restorana, menjačnicu, sef, ajurvedski spa centar, teretanu, sportske terene, bazen, parking, gratis WiFi dostupan u sobama i određenim javnim prostorijama.
www.tangerine.tangerinehotels.com

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude