Hotel Milano 3*/Hotel Cirih 2*

Opis

NAPOMENA O BROJU NOĆENJA: 4 noći u hotelu + 2 noćne vožnje
Smeštaj u Cirihu (Švajcarska) je u hotelu u rangu 2*. Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC i nalaze se na liniji gradskog prevoza. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune mest

- U Milanu (Italija) sa 3*:
HOTEL IDEA SAN SIRO 4* www.ideahotel.it
Hotel se nalazi na oko 10 km od centra grada. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba im kupatilo kupatilo (tuš/WC), TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.


HOTEL SUNFLOWER 4* www.hotelsunflower.it
Hotel se nalazi u širem centru grada. Povezan je gradskim prevozom do grada. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL DEI FIORI 3* www.hoteldeifiori.com
Hotel se nalazi na oko 7 km od strogog centra Milana sa kojim je povezan gradskim prevozom. Poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

- U Cirihu (Švajcarska) u rangu 2*:
IBIS ZURICH ADLISWIL - www.accorhotels.com/gb/hotel-1989-ibis-zurich-adliswil/index.shtml
Hotel se nalazi na 100 m od najbliže autobuske stanice. Od centra grada je udaljen 10 km. Raspolaže sa 117 soba.  Treći ležaj je krevet na sprat. Hotel poseduje restoran, internet i parking čije se korišćenje doplaćuje. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i internet, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca