Makryammos Bungalows Hotel

Opis

Lokacija:  Hotel Makryammos Bungalows se nalazi 2 km istočno od grada Tasosa, u bujnoj borovoj šumi koja se stepenasto spušta ka moru. Kompleks hotela i bungalova smešten je uz najpoznatiju peščanu plažu na Tasosu – Makriamos.
Sadržaj: Hotel ima 40 bungalova i 206 soba koji mogu biti udaljeni od plaže i do 500 m. Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, a la carte restoran, tri bara, taverna na plaži, bazen, bazen za decu, igralište za decu, mini klub, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, bilijar i teniski teren, stoni tenis, teren za košarku i odbojku na plaži, video igrice, TV sala, parking.
Sobe: Sve sobe su opremljene klima uređajem, SAT TV, telefonom, malim frižiderom, radio-CD plejerom, sefom, kupatilom sa tušem i fenom za kosu.
Standard soba: Oko 25-30 m², pogodne za 2-3 osobe, sa bračnim ili dva odvojena kreveta i sofom, 100-250 m od mora, sa pogledom na Egejsko more i bašte Makryammosa.


Superior soba: Oko 25-30 m², pogodne za 2-3 osobe, sa dva odvojena kreveta i sofom, 100-150 m od mora, sa pogledom na bazen.
Standard soba sa krevetima na sprat: Oko 25-30 m², pogodne za 2-4 osobe, sa dva odvojena kreveta i krevetima na sprat, iste kao i standardne sobe.
Deluxe soba: Oko 25-30 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta, kompletno renovirane 2013. god, sa velikim balkonim koji ima sjajan pogled na Egej.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude