Hotel Toplice

Opis

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA VEĆI BROJ NOĆENJA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.

Ovaj hotel se preporučuje onima koji svoj odmor žele da provedu aktivno i dinamično. Povezan je sa zimskom Termalnom rivijerom i u neposrednoj je blizini letnje Termalne rivijere i Spa Wellness centra.
Hotel ima standard, superior sobe i apartmane. Sadrži restoran, bar, opuštajući centar Sabai sa tajlandskim masažama, fitnes studio, igraonice, bogat animacijski program, sportsko-rekreativni centar i parking.
Standard soba – Ove sobe se nalaze u starom delu hotela Toplice (depandans) i one su sa 3*. Nemaju balkon, klima uređaj i kupaći ogrtač nije uključen u cenu. Sve sobe poseduju kupatilo (tuš/WC), telefon, TV, mini bar, internet, fen i sef.
Superior soba – Ove sobe se nalaze u novom delu hotela Toplice. Sve sobe imaju klima uređaj, većina soba ima balkon i kupaći ogrtač nije uključen u cenu. Sobe poseduju kupatilo (tuš/WC), telefon, TV, mini bar, internet, klima uređaj,fen i sef.
Apartmani – Svi apartmani se nalaze u novom delu hotela Toplice. Svi apartmani imaju klima uređaj, sa balkonom su. Kupaći ogrtač je uključen u cenu. Apartmani poseduju dnevnu i spavaću sobu, kupatilo (tuš/WC), telefon, ogrtač za kupanje, papuče, klima uređaj, TV, mini bar, internet, sef, fen i balkon.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude