Hotel Čatež

Opis

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA VEĆI BROJ NOĆENJA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.


Ovaj hotel je pogodan za porodice sa decom ali i za sve one koji žele da svoj odmor provedu u ugodnom ambijentu i da ublaže svoje zdravstvene tegobe u jednom od najboljih zdravstvenih centara u Sloveniji.
Hotel ima standard, superior sobe i apartmane. Sadrži restoran, aperitiv bar, Spa & Wellness centar, zdravstveni centar, hotelski bazenski kompleks, parking i dve sale za sastanke.
Standard soba – Ove sobe se nalaze u starom delu hotela Čatež. Sve sobe su bez klima uređaja, bez balkona i kupaći ogrtač nije uključen u cenu. Sve sobe poseduju kupatilo (tuš/WC), telefon, TV, internet i fen.
Superior soba – Ove sobe se nalaze u novom delu hotela Čatež. Sve sobe su sa balkonom, klima uređajem i kupaći ogrtač nije uključen u cenu. Sve sobe poseduju kupatilo (tuš/WC), telefon, TV, mini bar, internet, klima uređaj, sef, fen i balkon.
Apartmani – Svi apartmani se nalaze u novom delu hotela Čatež. Svi apartmani imaju klima uređaj, sa balkonom su. Kupaći ogrtač nije uključen u cenu. Sve sobe poseduju dnevnu i spavaću sobu, kupatilo (tuš/WC), telefon, TV, mini bar, internet, klima uređaj, sef, fen i balkon.

Hotel Čatež i Toplice hodnik povezuje sa zimskom Termalnom revijerom.

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude