El Ksar Resort and Thalasso

Opis

LOKACIJA: Hotel se nalazi na ulasku u Sus, od starog dela grada (medine) udaljen je oko 5km. Izlazi da peščanu plažu „Las Vegas“, u blizini hotela je popularni noćni klub „BoraBora“, veći broj prodavnica, restorani. Plaža je hotelska, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena besplatni su za goste hotela. Aerodrom u Tunisu je na 150km udaljenosti, a monastirski aerodorm 20km.
HOTELSKA PONUDA: Glavni restoran sa velikom terasom, restoran – bar na plaži, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, fitnes centar, spa centar s bogatom ponudom, masaža, sauna, salon lepote. Za najmladje goste organizovano je dečije igralište, dečiji bazen. Hotel poseduje teniski teren, kurs golfa, sportove na vodi. Postoji usluga pranja i peglanja rublja, a tu su i razne prodavnice.



SMEŠTAJ: 452 klimatizovane sobe rasporedjene su u glavnoj zgradi ili u bungalovima. Sve sobe su pokrivene wi-fi mrežom koja je besplatna, poseduju satelitsku TV, balkon, mini bar, sef, kupatilo sa tušem . U standardnim sobama je moguć smeštaj maksimalno 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i deteta do 12 godina, a u porodičnim sobama do 3 odrasle osobe i deteta do 12 godina.
USLUGA: All inclusive – prema hotelski pravilima.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca