One Resort Aqua Park & Spa

Opis

Lokacija: hotel One Resort Aqua Park & Spa je klupskog tipa, koji zahvata prostranu površinu od čak 15 hektara, na izuzetnoj lokaciji, sa prelepom plažom, odličnim akva parkom i brojnim zabavno-sportskim sadržajima. Nalazi se u hotelsko-turističkoj zoni Skanes-Monastir, 4 km od aerodroma u Monastiru, 10 km od grada Monastira, 12 km od Susa, 165 km od aerodroma u Tunisu. 
Hotelska ponuda: glavni restoran, četiri a la carte restorana, nekoliko fast-food kioska, sedam barova, tri spoljašnja bazena od kojih je jedan rezervisan za starije od 16 godina, unutrašnji bazen, dečiji bazen sa 4 mala tobogana, menjačnica, spa centar, akva park sa 9 tobogana i lazy river-om, klub za decu 3-17 godina, bežični internet na recepciji, u sobama i pored bazena, ležaljke, madraci i suncobrani oko bazena i na plaži, peškiri uz depozit, teniski tereni sa tvrdom podlogom, stoni tenis, badminton, odbojka, košarka, odbojka na plaži, pikado, frizbi, aerobik, aqua-gym, power step, nordijsko hodanje, džogining. 


Sobe: klima uređaj, sef, telefon, SAT TV, mini bar koji se puni osvežavajućim pićima na dan dolaska, kupatilo, fen, balkon ili terasa.
Ishrana: all inclusive ili sve uključeno što podrazumeva: doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu po principu samoposluživanja, mediteranski, tuniški i riblji a la carte restoran uz obaveznu rezervaciju, snek restoran 24 časa dnevno, sendviče i testenine na plaži. U cenu su uključena i lokalna alkoholna, bezalkoholna i topla pića (kafa, čaj, sokovi, kokteli, točeno pivo, stono vino) u pet barova: u lobiju, diskoteci, pored bazena, na plaži i u akva parku. 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca