El Mouradi Club Kantaoui

Opis

LOKACIJA: Hotel se nalazi uz prelepu plažu od finog peska. Udaljen je oko 2 km od marine i oko 6 km od centra Susa. U neposrednoj blizini su golf tereni. Transfer  od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, a od Enfide i Monastira oko 35 minuta.
HOTELSKA PONUDA: Hotel sadrži salon lepote, saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, sef  na recepciji (uz  doplatu),  prostoriju  za  prtljag.  Od  ostalih  sadržaja  gostima  su  na raspolaganju:  3 restorana,  5 barova, mavarski kafe. Wi-fi u predvorju. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).
Hotel sadrži otvoreni, zatvoreni kao i dečiji bazen, 5 teniskih terena, košarkaški  teren, mini golf, stoni tenis, odbojka na pesku, bilijar, stoni fudbal, pikado i sportove na vodi. Za decu postoji animacija, mini klub i mini disko.


SMEŠTAJ: Hotel ima 457 dvokrevetnih soba u glavnoj zgradi, 128 dvokrevetnih i 8 trokrevetnih  soba raspoređenih u bungalovima. Sobe su klimatizovane i imaju kupatilo, telefon,  sat tv, mini frižider, a većina ima balkon ili terasu. Nema fena u sobama, ali se može koristiti  uz depozit.
USLUGA: All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.
* NAPOMENA: Agencija ne može da utiče da li će gosti biti smešteni u glavnoj zgradi ili bungalovima.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca