Riadh Palms

Opis

Hotel okružen palmama, nudi raznovrsan sadržaj na zavidnoj lokaciji u centru Susa, sa direktnim izlaskom na prostranu, peščanu plažu, obeleženu plavom zastavicom. U neposrednoj blizini se nalaze veliki, moderni tržni centar, brojni restorani, kafići i diskoteke.
Lokacija: Nalazi se centru Susa, 20 km udaljen od aerodroma u Monastiru, a 140 km od aerodroma u Tunisu.
Sadržaji: Veliki spoljašnji bazen, sa mostićima, ostrvcetom i žardinjerama sa cvećem, okružen je brojnim palmama, koje u potpunosti opravdavaju naziv hotela. Hotel ima i dečiji bazen, unutrašnji grejani bazen, glavni restoran, tematski restorani (tuniška, italijanska i indijska kuhinja, jela od morskih plodova). Tokom leta funkcioniše restoran na otvorenom „Neptune“, između bazena i plaže. Hotel ima 7 barova, 6 liftova, menjačnicu, sefove na recepciji, banku, frizera, rent-a-car, diskoteku, fitnes salu, dve saune i Spa centar.


Usluga: All inclusive. U cenu je uključeno: švedski sto u glavnom restoranu za doručak 06.00-10.00, ručak 12.30-15.00 i večeru 18.30-19.45 & 20.10-21.30. Ostali obroci: kasni doručak 10.00-12.00, kasna večera 22.00-00.00, večera u a la kart restoranu jednom tokom boravka (italijanski, riblji ili tuniški, uz obaveznu rezervaciju 24h unapred), kafa i kolači 15.00-18.00, palačinke 16.00-18.00. U cenu su uključena alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje u Lobby baru, Pool & Beach baru i Moorish Café-u.
Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu: Ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena, bežični internet na javnim površinama, animacija za decu, dečiji klub (4-10 godina), sauna, fitnes, sportske aktivnosti na bazenu i plaži i večernji šou programi (skečevi, kabare, ples...).
Plaćaju se: Uvozna pića u American baru, Zino Lounge-u, C'Zen baru i noćnom klubu, sef na recepciji, mini bar (na zahtev), wellness centar „Serenity“, kozmetičar i čuvanje dece.
Za decu: Animacija, dečiji bazen i dečiji klub (4-10 godina).
Smeštaj: Hotel ima 650 soba u jednoj, glavnoj zgradi. Do soba se stiže uz pomoć 6 liftova. Uređene su u orijentalnom stilu, sve su klimatizovane, imaju lođu, kupatilo, telefon, TV sa satelitskim kanalima i mini frižider (na zahtev, plaća se).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca