Thapsus

Opis

Veoma povoljan i popularan, nalazi se na predivnoj plaži u Mahdiji. Veliki bazen se nalazi na hotelskoj terasi, a tu je i mini aqua park za najmladje. Iako ne spada u red luksuznijih hotela, njegova odlična cenovna politika za decu (besplatan smeštaj dece i do 13 godina), odlična plaža i kvalitetni sadržaji, ovaj hotel čine veoma popularnim medju porodicama.
Lokacija: Direktno na prelepoj peščanoj plaži, oko 6km od centra Mahdije, istorijske prestonice dinastije Fatimid, njene Medine, marine i arheoloških nalazišta. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 42 km, a od aerodroma u Tunisu 210 km.
Sadržaji: poluolimpijski spoljašnji bazen sa dva tobogana, unutrašnji bazen, prostran lobi, glavni restoran „Thapsus“ (švedski sto, samoposluživanje), à la carte restorani: tuniški, italijanski i „Leptus“. Hotel ima 7 barova: snek bar, bar na plaži, pored bazena, u diskoteci, mavarski kafe i „Hanibal” bar. Dnevni animacioni i noćni šou programi su organizovani od 10.00 do 24.00 h.


Usluga: all inclusive, posluživanje po principu švedskog stola. U cenu je uključeno: doručak 06.00-10.00h, doručak u snek baru 10.00-11.00 h, ručak 12.30-14.00, večera 18.30-20.00, kasnija večera 20.00-21.30, italijanski i tuniški restoran dva puta tokom boravka. Pića uključena u cenu: mineralna voda, filter kafa, čaj, mleko, kakao, sokovi i vino kuće. U snek baru 12.00-15.00 h: salate, pice, testenine, gazirana pića, pivo, vino, sokovi, voda. U „Hanibal“ baru 09.00-24.00: mineralna voda, kafa, čaj, kako, mleko, gazirani i obični sokovi, pivo, vino, aperitivi, lokalna alkoholna pića. U baru pored bazena 10.00-23.00: gazirana pića, voda, sok, neke vrste koktela. U baru na plaži 10.00-18.00: voda i sokovi. Napomena: sokovi uključeni u cenu su od koncentrata, nisu ceđeni.
Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu: bežični internet u lobiju i na recepciji, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena, tobogani na bazenu, dečiji klub i igralište sa mini zoo parkom, stoni tenis, odbojka, korišćenje terena za tenis (uz obaveznu rezervaciju), aerobik, luk i strela, mini golf, celodnevna animacija i žurke pred bazena jednom nedeljno.
Plaćaju se: masaža, sauna, spa centar, tursko kupatilo, frizer, uvozna pića, a la kart restorani, diskoteka i druge usluge koje nisu obuhvaćene all inclusive konceptom.
Za decu: dečije selo „Boom boom“, za decu 4-12 godina, programi sa aktivnostima, mini klub sa igraonicom, igralište sa mini zoo parkom, bazeni i dva tobogana.
Smešta: Hotel raspolaže sa 410 soba i suitova, do kojih se stiže uz pomoć 3 lifta. Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo, balkon, telefon, TV sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima, mini bar i fen. U većim standardnim sobama se mogu smestiti i petočlane porodice.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca