VINCCI MARILLA

Opis

Na privilegovanom položaju, idiličnoj peščanoj plaži, okružen vrtom punim zelenila, ovaj kvalitetni hotel nalazi se u Jasmin Hamametu, naselju poznatom po plantažama jasmina.
Lokacija: Direktno na plaži u Jasmin Hamametu, 12 km od starog grada Hamameta, oko 2 km od marine Yasmine Hammamet, 75 km od aerodroma u Tunisu, 95 km od aerodroma u Monastiru,
Sadržaji: Dva spoljašnja bazena (površine 1320 m² i 450 m², dečiji bazen, unutrašnji bazen koji se greje zimi, glavni restoran, „Tahini“ azijski a la kart restoran (1.6-30.9), „El Kebir“ restoran sa terasom pored bazena, 4 bara, sportski i zabavni sadržaji i Spa centar.
Usluga: All inclusive. U cenu je uključeno: švedski sto za doručak 6.00-10.00, ručak 12.30-14.30 i večeru 18.30-21.00. Uključeni su i kasni doručak, kafa i kolači i opciono večera u azijskom restoranu uz obaveznu rezervaciju. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića su uključena u cenu u hotelskim barovima i restoranima do 01.00h (od novembra do aprila do 24.00h).


Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu: Bežični internet u lobiju, ležaljke i suncobrani za plažu i bazen, peškiri uz depozit, teretana, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, aerobik, aquagym, leti jedan uvodni čas ronjenja i animacija.
Plaćaju se: Spa centar, kozmetički salon, frizer, uvozna pića i sve usluge koje nisu predviđene all inclusive konceptom.
Za decu: Mini klub, igralište, dečiji bazen i zabavni programi.
Smeštaj: Hotel ima 352 sobe. Sve su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, kupatilo, fen, telefon, mini frižider, TV sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima i elektronski sef,

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca