El Mouradi el Menzah

Opis

LOKACIJA: Hotel  se nalazi u samom centru Jasmine  Hamameta, nedaleko od peščane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je 200 m od zabavnog parka Carthage Land, 1 km od pokrivenog turističkog klizališta i marine i 9 km od centra Hammameta. Dva golf terena su udaljena svega 6 km od hotela. Transfer  od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od aerodroma Enfida oko 35 minuta, a od Monastira oko sat i po vremena.
HOTELSKA PONUDA: Hotel  sadrži  salon  lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, prostoriju za prtljag. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju:
3 restorana, 3 bara i mavarski caffe.  Wi-fi u predvorju i u sobama bližim recepciji. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu). Otvoreni bazeni i zatvoren bazen, dečiji bazen, teniski teren, mini golf, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado, stoni tenis. Dnevna i večernja animacija, mini klub za decu, mini disko.
SMEŠTAJ: Hotel raspolaže sa 356 soba i 43 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, Sat tv, mini bar i sef. Neke sobe nemaju balkon/terasu. Na podu u sobama su pločice.
USLUGA: All Inclusive je na bazi švedskog stola.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca