El Mouradi Skanes

Opis

LOKACIJA: Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Idealan je za porodični odmor. Prikladan je za ljubitelje golfa jer se nalazi u blizini dva golf terena.
Udaljen je oko 8 km od centra Susa i oko 12 km od centra Monastira. Transfer  od aerodroma u Tunisu traje oko dva i po sata, od Enfide oko 1 sat, a od Monastira 15 minuta.
HOTELSKA PONUDA: Hotel sadrži salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu,  suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, prostoriju za prtljag, sef u sobi (uz doplatu). Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana,  4 bara, mavarski caffe. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).
Otvoren  i zatvoren bazen, dečiji bazen, 2 teniska  terena,  mini golf,  košarkaški  teren,  stoni tenis,  bilijar, pikado, vodeni sportovi,  animacija za decu, mini klub za decu, mini disko – sve su to sadržaji za potpunu relaksaciju duše i tela.
SMEŠTAJ: Raspolaže sa 398 dvokrevetnih, 57 trokrevetnih soba i 50 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, sat tv, mini frižider.
USLUGA: All inclusive usluga je na bazi švedskog stola


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca