Dosinia Luxury Resort

Opis

- 25% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za dvoje dece do 12 godina
Lokacija:
Dosinia Luxury Resort 5* nalazi se u regiji Beldibi. Udaljen je cca. 10 km od Kemera, cca. 35 km od centra Antalije i cca. 45 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj: Hotel ima ukupno 440 smeštajnih jedinica raspoređenih u dva bloka.Standardne sobe (22m2; 1 spavaća soba sa francuskim ležajem+ sofa, 1 kupatilo, max 2+1 osobe) Standardne sobe sa krevetima na sprat (26 m2, spavaća soba sa sa francuskim ležajem+ kreveti na sprat za decu, kupatilo, max 2+2 osoba)Family sobe sa krevetima na sprat (32m2; 2 spavaće sobe odvojene vratima: u jednoj sobi francuski ležaj, u drugoj kreveti na sprat+dodatni krevet, 1 kupatilo, max 3+2 osobe).Standardne garden block sobe su iste kao standardne sobe u glavnoj zgradi, ali su locirane u B bloku i sve imaju pogled na vrt.
Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, VRV klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića se dopunjuju jednom na dolasku), set za kuvanje kafe i čaja, sef, bade mantil, WiFi internet (slabije brzine), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.


Sadržaj: Glavni restoran Divan na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, A’la Carte restorani: Hurrem (turski i riblji), Mama mia (Iitalijanski), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, šoping centar, telefon, fax, internet cafe i kompjuterske igre, frizer, rent-a-car.WI FI je besplatan u zajednickim prostorijama i sobama.
Usluga: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno, piće dobrodošlice pri dolasku na recepciji. Otvoreni bufe- samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, kolači, torte, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užina na plazi. UAI koncept ne uključuje: premium pića, specijalna vina, šampanjac, sveže voćne sokove, energetska pića, flaširana pića, uvozna pića u diskoteci, sobnu uslugu, A la Carte restorani sa rezervacijom unapred i uz doplatu.
Plaža: Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji put izmedju hotela i plaže.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis, su besplatni. Posebno se plaća prema pravilima hotela: wellness i SPA centar, masaža, sportovi na vodi, bilijar. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji show programi. Mini club za decu od 04-12 god sa profesionalnim animatorima, dečija igraonica i bazen.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku KEMER - HOTELI


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude