Ada Bojana

Opis

Lokacija: U zagrljaju između reke Bojane i Jadranskog mora, nalazi se rajsko ostrvo, čuveno širom sveta po nudističkom naselju i netaknutoj prirodi. Naselje je udaljeno 15 km udaljeno od Ulcinja, u jugozapadnom kraku ostrva pored nudističke plaže.
Sobe: Naselje se sastoji od vila i bungalova. Gosti imaju na raspolaganju tri tipa soba: Tip A (180 soba), Tip B (46 soba) i Tip L (70 soba).
Tipa A: Jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana, južno i jugozapano prema nudističkoj plaži i zapadno prema učću Bojane u more. Sobe u vilama su dvokrevetne ili trokrevetne, sa kupatilom i terasom i raspolažu sa klimom, televizorom i mini frižiderom.
Tip L: Sobe u Tipu L su najprostranije i idealne su za boravak porodica. Nalaze se na samoj plaži. Šestougaone sobe raspolažu sa francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje, velikim pregradnim ormarom i kupatilom. Sve sobe u Tipu L imaju klimu, frižider, televizor i terasu sa pogledom na more.
Sadržaj: U sastavu hotela su restoran, sa internacionalnom specijalitetima, bar, a gosti mogu da koriste teniske terene, teren za mali fudbal, odbojku kao i stolove za stoni tenis. Na plaži su zastupljeni brojni sportovi na vodi surfing i jedrenje, a za one smelije, u neposrednoj blizini hotelskog kompleksa je i škola ekstremnih sportova kao što je windsurf, katesurf i letenje zmajem.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude