Merkur Stari

Opis

HOTEL MERKUR - www.vrnjackabanjamerkur.com
Hotel Merkur se nalazi u Vrnjačkoj Banji, oazi zdravlja, energije i lepote. U svom sastavu ima četiri smeštajna objekta, restorane, polikliniku i najveći spa centar u ovom delu Bakana. Sve to čini Merkur ne samo savremeno oprmljenim priznatim lečilištem, već i savršenim mestom za sve one koji tragaju za relaksacijom i opuštanjem. Primena mineralne vode u medicini, wellness i spa sadržajima na najbolji način budi zdravlje kod ljudi.

Merkur stari – nalazi se u parku pored Vrnjačke reke. Kapaciteta 83 ležaja (59 soba).
Objekat je nedavno renoviran, pa su sve smeštajne jedinice prijatne i opremljene TV sa kablovskim kanalima.
Gostima su na raspolaganju medicinske usluge: lekari specijalisti i subspecijalisti, spratna i dežurna ambulanta (24h).


WiFi dostupan je na recepciji objekta. Gosti imaju mogućnost da koriste rekreativne sadržaje Akva i Fitnes centra koji se nalazi u Novi Merkuru na samo nekoliko metara od Šumadije. Blizina svih atraktivnih banjskih lokacija, omogućava aktivan i sadržajan boravak, kao i upoznavanje svih lepota Vrnjačke Banje.|
Sveti Đorđe
– nalazi se u neposrednoj blizini Japanskog vrta. Kapacitet 230 ležaja (97 soba).
U blizini izvora Topla voda i zgrade Termomineralnog kupatila nalazi se objekat Sveti Djordje.
U neposrednoj blizini objekta nalazi se Japanski vrt, uređen u tradicionalno japanskom stilu, koji svakodnevno posećuje veliki broj gostiju Vrnjačke Banje.
Mirna lokacija objekta pruža mogućnost istinskog odmora i relaksacije,a blizina Merkurovog Spa centra Rimski izvor koji se nalazi u zgradi Termomineralnog kupatila, pruža mogućnost korišćenja atraktivnih velnes i spa sadržaja.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca