Zepter hotel

Opis

Zepter hotel raspolaže sa 96 Lux soba, 18 Deluxe soba i 4 Deluxe apartmana. Svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, kardio-internističku i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića. Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je zatvoreni bazen (u potpunosti renoviran) sa termalnom-mineralnom vodom. Gostima je na raspolaganju i đakuzi, te sopstvena bašta sa aperitiv barom, otvorena u letnjem periodu, kao i potpuno nova i moderno opremljena teretana i sauna.

Lux soba – Sve sobe su opremljene najsavremenijim i modernim nameštajem, s klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osoba. Propratni elementi koji ulaze u sastav soba su brižljivo birani da bi gost imao što bolji estetski doživljaj i komfor. 2 x Single ležaj (dimenzije: 100×200 cm),TV, WiFi. Kapacitet: max 2 osobe. Površina: 18 m2.


Deluxe soba - sve sobe su opremljene savremenim, modernim nameštajem, s klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osoba. Propratni elementi koji ulaze u sastav soba su brižljivo birani da bi gost imao što bolji estetski doživljaj i komfor. Većina soba ima prelepi cvetni balkon koji gleda na Promenadu i banjski park.
Sobe su opremljene i Zepter proizvodima, aparatom za prečišćavanje vazduha Zepter Therapy Air, Zepresso aparatom za espresso kafu i ketlerom za vodu. Gostima su na raspolaganju bade mantil i papuče. Kupatila su opremljena Zepter kozmetikom i fenom za kosu. Krevet: Queen (dimenzija 140×200 cm) / Twin bed (2 x 100×200 cm), TV, WFi,
Kapacitet: 2 osobe. Površina: 18 m2.

Lux studio - Zepter hotel raspolaže sa 10 Lux studio soba, opremljenih sa po dva klasična ležaja i sofom. Studia pružaju idealnu mogućnost za odmor porodica sa decom. Sobe imaju prelep pogled na zelenilo i Crkveno brdo…    Krevet: Queen (dimenzija 140×200 cm), TV, WiFi. Kapacitet: 2 osobe. Površina: 20 m2


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca