Nagradni konkursi

  • 05-04-2014

Incredible India!

Željne novog iskustva, upoznavanja drugačijih kultura i ljudi, moja najbolja drugarica i ja smo tog 9. jula stigle na aerodrom Indira Gandi u Nju Delhiju. Sa nekoliko ožiljaka od vakcina, dva kofera i torbom sa laptopom, nakon više od tri sata čekanja naših domaćina krenule smo.

  • 05-04-2014

Venecija, grad na vodi

Putujući mnogim gradovima doživio sam prelepa iskustva, ali nijedan grad mi se nije svideo kao Venecija.

  • 05-04-2014

Put u Stavros

Ovo je samo jedna priča o mestu Stavros u Grčkoj. To nije vodič ni poziv da tamo idete. To je čisto da se zna da i najmanje očekivana mesta mogu da u nama dotaknu neku skrivenu žicu i usreće nas.

  • 05-04-2014

Istorija, poštovanje, ljubav...

Neobična ljubav između mene i Krfa, posebna i neuhvatljiva kakva se oseća prema nekom gradu, započela je kada sam prvi put pre nekoliko godina uplovljavala u njegovu luku. U rano jutro gledajući s mora Staru i Novu tvrđavu koje su u davna vremena čuvale grad, učinio mi se kao mesto koje sam u snovima nazivala domom. ..

  • 04-04-2014

Zlatni Prag

Zlatan Prag! Posetila sam ga pocetkom januara i zaljubila se u njega. Čim sam krenula u obilazak i to tom njegovom kaldrmom, shvatila sam koliko je romantičan grad i koliko odiše nekom toplotom, stalno mi je bio osmeh na licu.