9-20 h Radnim danom

10-15 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar

Bijela

Bijela - opis


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 1 / Noći: 1

Sopstveni prevoz

01-05-2021

03-07-2021

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 30 €

  • ukupna cena

    od 60 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: Hotel Azzuro je smešten na prelepom mestu u Bijeloj, u Bokokotorskom zalivu, na samoj obali mora. Centar Herceg Novog je udaljen 7 kilometara.
Hotelska ponuda: Hotel nema lift. Restoran Azzurro služi mediteranska i regionalna jela. Na plaži se nalaze bar i caffe gde se služi piće i hrana. Plaža se sastoji od sitnog šljunka u kombinaciji sa peskom. Room servis je moguć na zahtev gostiju. Ovaj hotel sa 4 zvezdice ima recepciju koja radi non-stop i obezbeđuje iznajmljivanje automobila i bicikala, kao i iznajmljivanje vodenih skutera. Masaže se mogu rezervisati – na zahtev. Parking ima video-nadzor.
Sobe: Ima klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Sve sobe imaju balkon i direktan ili bočni pogled ka moru i  lepo su nameštene, a uključuju televizor sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima i radni sto.
Usluga: Doručak i večera na bazi švedskog stola. Doručak se služi od 7do 10:30 časova, a večera.od 18:30 do 21:00 časova.
Pogodnosti: Poseduje privatnu plažu. Za svaku sobu obezbeđene su dve ležaljke i suncobran besplatno, kao i parking mesto.

Prikaži više Prikaži manje