Hurgada

Hurgada - opis

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta.


Bogata riznica nasleđa, magičnom snagom i mistikom privlači ljude iz celoga sveta,podstaknute naučnom i kulturološkom radoznalošću.
Piramide, sfinge, hramovi, faraoni, Ptolomej, Kleopatra, Dolina kraljeva...Alabaster,papirus, galabeja...
Feluke,koralni grebeni, Asuanska brana...iza svake od tih reči prva i jedina asocijacija je EGIPAT.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 26

Izaberi broj rezultata
Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

Avion

23-03-2024

30-03-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 702 €

  • ukupna cena

    od 1404 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

HIT PONUDA! - Duga peščana plaža
-GRATIS smeštaj za 2 dece ( prvo dete do 14 godina i drugo dete do 6 godina )
Lokacija:
Kompleks Caribbean World zauzima površinu od 140.000 m2 i nalazi na samoj obali Crvenog mora u regiji Soma Bay. Udaljen je 45 km južno od aerodroma u Hurgadi i oko 30 min vožnje od centra Hurgade. Prvi hotela do njega sa leve strane ka severu je Palm Royal Soma Bay.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 529 soba. Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT/TV, sef, mini bar, ketler za kafu i čaj, klima uređaj, telefon i balkon ili terasu. Superior i Deluxe sobe su površine od 50m2 do 55m2 i sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja pomoćnog ležaja. Porodične sobe površine 75m2 sastoje se iz dve sobe i dva kupatila. Sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i dodatna dva ležaja. Junior porodične sobe sastoje se iz jedne prostorije.
Plaža: Peščana plaža je prostrana i lepo uređena (dužina oko 1km). Važi za jednu od najlepših plaža u regiji Crvenog mora. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.


Sadržaj: Recepcija, lobi, menjačnica, glavni restoran “Caribbean”, a la carte restoran na plaži “Tortuga”, italijanski restoran “La Palma”, “Cuba” bar na plaži, “Aladin Café” & Shisha Corner, “Jamaica” bar na bazenu, “Gazebo” bar kod dečijeg bazena, “Aloha” lobi bar, diskoteka, dnevni i večernji animacioni program, amfiteatar, teretana, besplatan wi-fi internet dostupan u delu kod recepcije, 3 spoljašnja bazena od kojih se jedan greje zimi, dečiji bazen, aqua park (3 tobogana za odrasle i 2 za decu), mini klub za decu, mini disko za decu, dečije igralište, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, fudbal na plaži i pikado. Uz doplatu: SPA centar, doktor, 23 prodavnice, sportovi na vodi, usluge pranja i peglanja veša, bilijar, šatl bus do Hurgade, internet u sobi, frizerski salon, bar na plaži sa sveže ceđenim sokovima, room service i bankomat.
Usluga: Usluga je All inclusive –  doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana Caribbean, hotel ima 5 a la carte restorana: Tortuga Beach Grill, Barbecue, La Palma i Fish Market. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Cuba Beach Bar, Aladdin Cafe & Shisha Corner, Jamaica Pool Bar, Melody Gazebo Bar, Aloha Lobby Bar. Coco Loco Fresh Bar i Caribbean Disco & Lounge. U koncept su uključene i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.caribbeanworldresorts.com

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

Avion

11-05-2024

18-05-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 712 €

  • ukupna cena

    od 1424 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za dete do 12 godina
Lokacija:
Hotel Mercure je smešten u oblasti Magawish u južnom delu Hurgade, okružen prelepim vrtom. Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen je oko 7 km, a centar Hurgade Sakale oko 14 km.
Sadržaj: Hotel u svom sadržaju ima otvoreni bazen, dečiji bazen, nekoliko restorana i barova, Wi-Fi internet na recepciji, fitnes, masaža, Spa i Wellnes paketi, parno kupatilo, spa sadržaji, hidromasažna kada, aerobik, živa muzika, tenis, stoni tenis, mogućnost bavljenja sportovima na vodi, mini golf, skvoš, bilijar, dečiji klub i igralište.
Smeštaj: Hotel ima ukupno 469 smeštajnih jedinica. Sve imaju pogled na more, vrt ili bazene. Svaka soba poseduje klima uređaj, telefon, internet konekciju, SAT TV i sef.Standard sobe su veličine oko 22m2  i predviđena je za dve odrasle osobe i jedno dete.


Superior sobe su veličine oko 48m2 a u njoj mogu da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece.
Plaža: Hotel se nalazi na svojoj 700m dugoj plaži, manji deo je sa koralnim grebenom koji privlači zaljubljenike u podvodni svet a drugi deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti kompleksa mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.
Usluga: Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, Dar El Andalus, hotel u ponudi ima i nekoliko a la cart restorana  i barova. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.accorhotels.com

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

Avion

23-03-2024

30-03-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 714 €

  • ukupna cena

    od 1428 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 12 godina, drugo dete do 6 godina)
Lokacija
: Hotelski kompleks zauzima površinu od 22.000m2 i nalazi se 10 km od aerodroma u Hurgadi. Stari deo El Dahar udaljen je 2 km od hotela. Otvoren je u aprilu. 2010. godine i sastoji se iz jedne petospratne zgrade.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 293 sobe koje sadrže: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, SAT/TV, klima uređaj, telefon, sef, fen, mini bar i terasu ili balkon. Sobe su koncipirane tako da većina ima delimični pogled more, direktan pogled na more ili pogled na bazen. Standardne sobe površine 27m2 sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja. Junior suite površine 37m2 sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i imaju odvojen deo za sedenje. Executive suite površine 43m2 sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i dva balkona/terase. Royal suite površine 120m2 sastoji se iz dnevne i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja i dela za sedenje.
Sadržaji: Recepcija, lobi, menjačnica, sef na recepciji, glavni restoran “El Khiam”, lobi bar, bar na bazenu, “Ice Cream corner” za decu, diskoteka, “Star” café, “Tea Time Corner”, 2 bazena (manji se greje u zimskom periodu), dečiji bazen, mini klub za decu (od 4 do 12 godina), mini disko za decu, igralište za decu, stoni tenis, teren za odbojku na plaži, teren za fudbal, boćanje, časovi trbušnog plesa. Uz doplatu: italijanski a la carte restoran “La Nona”, riblji restoran “Samakmak”, “Grill corner”, “Pizza corner”, bar “On The Rocks”, šiša, salon lepote, health club, usluge masaže, mini golf, sauna, bilijar, parno kupatilo, đakuzi, sportovi na vodi, bankomat, doktor i prodavnice.


Plaža: Sopstvena, peščano-šljunkovita plaža dužine 300 metara. Postoji deo sa dužim plićakom i koralnim grebenom i deo sa postepenim ulaskom u vodu. Preporučuje se specijalna obuća. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.
Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.seastarbeaurivage.com

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

Avion

23-03-2024

30-03-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 781 €

  • ukupna cena

    od 1562 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za dete do 13 godina
Lokacija:
Nalazi se u Memši u novom centru, preko puta plaže i hotela Steigenberger Al Dau Beach, oko 5km od centra Hurgade i oko 4km od aerodroma. Hotel je pod imenom Steigenberger Aqua Magic otvoren početkom 2014. godine i nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša koja je idealna za večernje šetnje i kupovinu. Lepo uređen hotelski kompleks je idealan za porodice sa decom i sve one koji vole aqua park i sportove na vodi.
Plaža: Hotel poseduje peščanu plažu koja je udaljena od recepcije oko 550 m (sa druge strane promenade) sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Do plaže povremeno vozi „shuttle golf car“ od golf terena tj. kad se pređe ulica bez utvrđenog plana nekoliko puta u toku dana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Smeštaj: Hotel poseduje 723 smeštajne jedinice. Sve sobe poseduju: TV sa satelitskim kanalima, klilma uređaj, kupatilo sa tušem (walk-in shower), mini bar (voda, sok), sef. Hotel ima 725 smeštajne jedinice i sve imaju SATLCDTV, klima uređaj, mini bar (voda, sok), sef. Standardne sobe (stare sobe-nisu renovirane) su veličine 24m2, sa prozorom od poda do plafona, pogledom na pustinju i bazen (maksimum dvoje odraslih bez dece).
Superior sobe (stare sobe-nisu renovirane) su veličine 34 m2, sa terasom/balkonom i pogledom na vrt ili bazen (maksimum dvoje odraslih i jedno dete).

Deluxe sobe (nove sobe) su veličine 45m2, sa terasom/balkonom i pogledom na promenadu ili bazen/aqua park (maksimum dvoje odraslih i jedno dete, troje odraslih). Family suite sobe su veličine 55m2, ima odvojenu malu sobu za decu, terasu/balkon i pogled na promenadu/more/aqua park/bazen (dvoje odraslih i dvoje dece).
Junior Family suite sobe su veličine 64m2, ima odvojenu dnevnu sobu gde se nalaze 2 mala sofa kreveta za decu, terasu/balkon i pogled na promenadu/more/aqua park/bazen (troje odraslih i jedno dete). Plaća se: telefon, WiFi internet, room service.
Sadržaj: Hotel poseduje nekoliko bazena za odrasle i decu (7 se greje u toku zimskog perioda), bazen na krovu za opuštanje za odrasle ( takođe se greje u toku zimske sezone), Splash/Aqua park sa mega slajdovima po internacionalnim standardima za odrasle i decu, bazen za decu koji se zagreva tokom zime, mini klub (2-4 godine), dečiji klub (4-12 godina), teens club (13-16 godina), fitnes centar, bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, dnevnu i večernju animaciju.
Usluga: Usluga je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Magic Flavors, Magic Seasons, Magic Blue Restaurant & Bar, Magic Palappa, Magic Sky Restaurant & Bar i Magic Souk. Gostima su na raspolaganju i barovi – Magic Splash Bar, Magic Lounge, Magic Splash Bar, Magic Breeze Bar, Magic Blue Bar i Magic Sky Bar. U konceptu su čaj, kafa, sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: ceđeno voće, šiša, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

23-03-2024

30-03-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 794 €

  • ukupna cena

    od 1588 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za dete do 12 godina
Lokacija: Solymar Soma Beach je novootvoreni hotel i ponosni član JAZ lanca hotela. Nalazi se u Soma Bay-u između hotela Carribbean Soma Bay i Sentido Palm Royale.
Smeštaj: Hotelske sobe su veoma moderne i opremljene su klima uređajem, LCD televizorom sa satelitskim kanalima, ketlerom i privatnim kupatilom. Superior soba:površine  oko 50m2 sa pogledom na baštu ili bazen. U sobi  može boraviti maksimum dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina. Deluxe porodična soba: površine oko 80m2,  sastoji se od dve sobe koje su povezane i u jednoj sobi je francuski ležaj a u drugoj dva odvojena standardna ležaja. U sobi može biti smešteno maksimum 3 odraslih i jedno dete do 12 godina.

ALL INCLUSIVE KONCEPT


Sadržaj: Hotel sadrži dva bazena, dečiji klub i bazen sa toboganima, stoni tenis, stoni fudbal,  bilijar, teren za odbojku na plaži, boćanje,  jahanje kamila, Mivida Spa centar, centar za ronjenje i sportive na vodi poput kajtinga i gnjuranja kao I jedrenja na dasci, kao i amfiteatar za razne šou programe I animacije. Takođe u svom sastavu ima i restorane: glavni restoran Oasis, Remal restoran na plaži, Fayrouz orijentalni restoran, Olivo italijanski restoran kao i barova: The Lounge bar  u lobiju, Bar na bazenu, Waves bar na plaži i Shisha Corner.
Plaža: Privatna peščana plaža je jedna  od najlepših  duž obale Crvenog mora. Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu se ne plaćaju.
Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

Avion

11-06-2024

21-06-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 807 €

  • ukupna cena

    od 1614 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Three Corners Sunny Beach Resort 4*

Lokacija:
Hotel se nalazi severno od Hurgade, u oblasti Al Ahyaa, oko 14 km udaljen od centra Sakkale. Od aerodroma je udaljen oko 18 km.
Sadržaj hotela: Hotel ima recepciju, lobi, glavni restoran i italijanski restoran Dolce Vita. U sredini resorta se nalazi glavni bazen i klub za decu koje okružuju prelepi vrtovi sa puno zelenila. Pored toga hotel ima više barova, dečije igraliste, animaciju, fitnes, aqua park, aerobik, aquabik, stoni tenis, Wi-Fi internet na recepciji, sauna, masaža, bilijar .
Smeštaj: Hotel se sastoji od dva krila koja se protežu od iste početne tačke gde je smeštena recepcija. Sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, SAT TV, klima, mini frižider, sef, telefon, balkon ili terasa. 
Plaža: Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa pontonom, a odličan je kako za ljubitelje ronjenja (na delovima plaže ima korala) tako i za kupače. Izražena je plima i oseka i plitka voda. Gosti hotela koriste ležaljke i suncobrane bez doplate. 
Usluga: All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).

https://threecorners.com/red-sea/sunny-beach-resort/

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

Avion

23-03-2024

30-03-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 808 €

  • ukupna cena

    od 1616 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za dete do 12 godina
Lokacija: 
Hotel je jedan od tri hotela koji pripadaju lancu Sindbad Club hotela i nalazi se na šetalištu, u centru novog dela Hurgade - Memši, novoj pešačkoj turističkoj zoni, južno od Sakale, na izuzetno dobroj lokaciji.  Gosti mogu uživati u šetalištu dužine par kilometara ili u brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama i tržnim centrima. U neposrednoj blizini su čuveni Hard Rock Caffee, Little Buddha… Hotel je udaljen 5 km od aerodroma i koristi plažu susednog hotela Sindbad Beach Resort.
Smeštaj: Hotel u ponudi ima 733 smeštajne jedinice i sve imaju balkon ili terasu sa garniturom za sedenje (manji broj soba ima prozor od poda do plafona), klima uređaj, deo za sedenje, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu. Standardne sobe su veličine oko 27m2 i mogu imati pogled na ulicu, baštu ili bazen. Porodične sobe su veličine oko 27m2 i imaju pogled na aqua park ili baštu. Korišćenje room servis uluge i telefona se dodatno plaća.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Sadržaj: Hotel ima bazen kod glavne zgrade i kod aqua parka, aqua park sa 15 tobogana, teniske terene, odbojku na plaži, boćanje, stoni tenis, bilijar i wi-fi internet samo u lobiju.Dodatno se plaćaju:  razne vrste sportova na vodi, korišćenje spa & wellness centra, frizerski salon, masaže, pilinzi, svi tretmani za negu lica i tela.
Usluga: Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju dva restorana internacionalne kuhinje – Gusto Restaurant i Botanica Restaurant kao i dva a la carte restorana – Asian Restaurant i Italian Restaurant. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Oasis Snacks, ZAZA Beach Snack & Bar, Breezes Snack, Shisha Corner, Central Cafe Lobby Bar, Mastaba Lounge, Breezes Lobby Bar, Oasis Pool Bar, La Cabana Pool Bar, Water Park Bar, Coco Loco Beach Bar, Heavens Sports Bar i Alchemy Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Dodatno se plaćaju: a la carte restorani, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaža: Hotel koristi plažu Sindbad Beach Resorta, od koje je udaljen oko 5min. Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u vodu i duga oko 400m na kojoj se nalaze dva bara. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

Avion

23-03-2024

30-03-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 809 €

  • ukupna cena

    od 1618 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za 1 dete do 12 godine 
Lokacija:
Nalazi se na peščanoj plaži dugoj 300 m, u novoj turističkoj zoni Memša, oko 8 km od aerodroma i oko 10 km od starog dela Hurgade.
Sobe: Hotel ima 252 smeštajne jedinice (standardne sobe, superiror sobe, deluxe sobe, family sobe, junior siute, terrace suite, deluxe suit i presidental suite). Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, mini bar, terasu ili balkon, (room service, telefon, mini bar).
Sadržaj: Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji hotela: recepcija, diskoteka, internet u lobiju, menjačnica, servis za pranje i peglanje, nekoliko prodavnica i salon lepote. U sklopu hotela Continental je spoljašnji bazen sa delom za decu (zimi se greje), bilijar, stoni tenis, teniski tereni, 2 skvoš terena, fitnes, dobro opremljen ronilački centar i mnogobrojni sportovi na vodi. Hotel Continental u  sklopu spa centra ima i prostorije za masažu, saune i đakuzi.


Plaža: Poseduje privatnu peščanu plažu dugačku 300 m. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večera (po hotelskim pravilima). Hotel ima 4 a la carte restorana: italijanski, riblji, gril, posluženje u baru na panoramskoj terasi sa prelepim pogledom na Crveno more, u barovima na plaži, pored bazena i čuveni Kapetanov bar, poznat po širokoj ponudi koktela.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

www.continental-hurghada.com

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

23-03-2024

30-03-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 833 €

  • ukupna cena

    od 1666 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za jedno dete do 13 godina
Lokacija: Hotel se nalazi na izlazu iz Memše, na Safaga roudu. Udaljen je 2,5km od Sakale, a od aerodroma je udaljen 7km. Pripada poznatom lancu hotela Pickalbatros.
Smeštaj: Standardna soba je dvokrevetna (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetna sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj) i ima balkon/terasu, kupatilo (tuš kabina/kada), SAT TV, klima, mini frižider, telefon, aparat za čaj i kafu, sef, fen za kosu.Family sobe su dve standardne sobe povezane vratima. Jedna soba je sa bračnim ležajem a druga sa dva odvojena ležaja.
Sadržaj: Hotel ima recepciju, restoran, bar, sneck bar, bazene za odrasle i decu, aqua park, prelep vrt sa terasom za sunčanje, hamam, fitnes centar, sauna, klub za decu, stoni tenis, Wi-Fi internet u lobi baru, menjačnica, sef, a uz doplatu, na licu mesta i uslugu pranja, čišćenja, peglanja, čuvanja dece, kao i usluge spa I wellness centra. Ulaz u aqua park se plaća dodatno.
Plaža: Hotel se nalazi oko 450 metara od peščane plaže, do koje vozi besplatan šatl bus. Ležaljke i suncobrani za goste hotela su besplatni.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).
Obavezna doplata za Neverland Night Show u iznosu od 22€ po osobi, deca od 4 do 12 godina ostvaruju 50% popusta. Cena uključuje transfer i večeru.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT

www.pickalbatros.com

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

11-06-2024

21-06-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 929 €

  • ukupna cena

    od 1858 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo do 13 godina, drugo do 7 god.)

Lokacija: Nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 10km od centra i aerodroma.
Smeštaj: Sastoji se od 3 bloka – glavna zgrada (pet spratova), Family suites blok (dva sprata) i Family rooms blok, u ponudi ima 422 smeštajne jedinice. Deo je kompleksa Blend City.Hotel u ponudi ima 422 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, ketler, sef. Deluxe sobe su 45-58m², imaju pogled na bazen ili baštu.Superior sobe su 35m², imaju pogled na bazen, baštu ili bočni pogled na more.Plaća se: telefon, mini bar, room service.
Sadržaj: U sklopu kompleksa je jedan od najvećih aqua parkova u Hurgadi koji se prostire na površini od 26.015m2 (sa više od 36 tobogana), a gostima su pored raznih zabavno-sportskih sadržaja na raspolaganju i brojni restorani i barovi. Za decu tu su dečiji klub, animacije, aqua park, bazen, igrailšte. Hotel u ponudi ima boćanje, fudbal, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, aerobik, animacija. Plaća se: sportovi na vodi. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. Plaća se: masaže i tretmani za negu lica i tela.
Plaža: Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulaskom u more upoteba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.
Usluga: All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluživanje).

www.blendresort.com

Prikaži više Prikaži manje