Hurgada

Hurgada - opis

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta.


Bogata riznica nasleđa, magičnom snagom i mistikom privlači ljude iz celoga sveta,podstaknute naučnom i kulturološkom radoznalošću.
Piramide, sfinge, hramovi, faraoni, Ptolomej, Kleopatra, Dolina kraljeva...Alabaster,papirus, galabeja...
Feluke,koralni grebeni, Asuanska brana...iza svake od tih reči prva i jedina asocijacija je EGIPAT.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 31

Izaberi broj rezultata
Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

Avion

23-03-2024

30-03-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 944 €

  • ukupna cena

    od 1888 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo do 13 godina, drugo do 6 god.)
Lokacija:
Udaljen je oko 8km od Sakale (starog turističkog centra grada) i oko 13km od aerodroma Hurgada. Hotel je u potpunosti renoviran i otvoren 2019. godine, sastoji se od glavne zgrade koja ima 6 spratova i aneks zgade u kojoj su smeštene premium sobe. U ponudi ima 495 moderno sređenih smeštajnih jedinica. Jedan je od prvih i najpoznatijih hotela u Hurgadi. Zbog svoje kvalitetne usluge, raznovrsnog sadržaja i dobre lokacije preporučuje se gostima svih uzrasta.
Smeštaj: Hotel ima 495 smeštajnih jedinica. Sve sobe su moderno sređene i savremeno opremljene, svaka soba ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler i set za kafu, kupatilo opremljeno sa kadom i tuš kabinom, Wi-Fi internet. Deluxe sobe  su površine 33m², mogu biti sa odvojenim krevetima ili francuskim ležajem.
Sobe ovog tipa postoje sa balkonom ili sa velikim prozorom od poda do plafona. Superior sobe  su površine 44m². Dodatno se plaća korišćenje  telefona, mini bara i room servisa.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Sadražaj: U okviru hotela se nalaze 2 otvorena bazena za odrasle i jedan bazen za decu (sa nekoliko tobogana prilagođenih deci nižeg uzrasta). U toku zimske sezone greju se sva tri bazena (u zavisnosti od vremenskih prilika i ostalih uslova hotelijeri zadržavaju pravo promene). Gostima su na raspolaganju tereni za tenis, odbojku, skvoš, stoni tenis, fitness centar i razne vrste animacija.Dodatno se naplaćuju: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena noću i ostale aktivnosti van koncepta. U okviru hotela se nalazi veliki SPA centar. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno. Dodatno se plaća korišćenje saune, parnog kupatilo, masaže i svi ostali tretmani. Za decu tu su igralište, animacije, dečiji klub, bazen sa malim aqua parkom.
Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepa kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.
Usluga: Usluga u hotelu je all iclusivedoručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept ulaze i čaj, kafa, kolači, užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u svojoj ponudi ima glavni restoran – Rostrata, 2 à la carte restorana – Lophelia Seafood i Asian restoran (besplatni jednom u periodu od 7 dana). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Lobby Bar Coquina, Bluefin Pool Bar, Delphine Pool Bar, Poseidon Cafe i Sands Beach Bar. Plaća se: nargile, à la carte restorani, Poseidon Cafe, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sve ostalo van koncepta.

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

Avion

20-04-2024

27-04-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 979 €

  • ukupna cena

    od 1958 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za dete do 12 godina
Lokacija:
Nalazi se na novom šetalištu Hurgade (Memša), od Sakale i aerodroma je udaljen oko 5km. Bivši Grand Plaza Hotel renoviran je 2020. godine i sada nosi  ime JAZ Casa Del Mar Beach.. Lepo uređen hotel koji zbog svoje odlične lokacije i sadržaja predstavlja dobar  izbor za sve one koji žele da svoj odmor provedu nedaleko od centra grada u hotelu sa dobrom uslugom i sadržajem.
Sobe: Hotel raspolaže sa preko 236 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu  sa pogledom na baštu, bazen ili more, aparat za zagrevanje vode za čaj/kafu, fen za kosu, SAT TV, klima uređaj, sef, telefon, mini bar.Dodatno se plaća room servis i telefon.
Sadržaj: Hotel ima ukupno 4 bazena za odrasle (od kojih se jedan greje) i 2 za decu, tim animatora sa bogatim programom, fitness centar, stoni tenis, odbojka na pesku, i tereni za razne sportove. Nije deo all inclusive usluge i dodatno se plaća: internet kafe, bilijar, sportovi na vodi, masaže, tretmani za negu lica i tela.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Plaža: Hotel se nalazi u jednoj od najlepših laguna u Hurgadi. Na plaži veći deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor vise jela po hotelskim pravilima). U okviru hotela je nekoliko restorana – glavni restoran La Palma, Pool Snack Restaurant, Casa Mia (italijanska kuhinja), Beach Restaurant (mediteranska kuhinja), La Grill i Oriental Restaurant (orijentalna kuhinja). U ponudi je i nekoliko barova – Cafe De Paris, Lobby Bar, Pool Bar, Sea Breeze, Shisha Corner i Beach Bar. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, sladoledi.
Nije deo all inclusive usluge i doatno se plaća: espresso, cappuccino, turska kafa, sveže ceđeni sokovi i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani, nargila kao i diskoteka u hotelu preko puta ulice.

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

11-06-2024

21-06-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 995 €

  • ukupna cena

    od 1990 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za 1 dete do 12 godina
Lokacija: Iberotel Casa Del Mar Resort (ex. Sentido Casa Del Mar Resort) se nalazi u Memši, na 8 km od aerodroma. Smešten na samom šetalištu, prekoputa hotela Jaz Casa Del Mar Beach. Gosti ovog hotela koriste peščanu plažu pored hotela Jaz Casa Del Mar Beach, gde su ležaljke i suncobrani besplatni.
Smeštaj: Sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, sef, mini bar, fen, balkon ili terasa (većina soba).
Sadržaj: recepcija, restoran, a la carte restoran, lobi bar, bar na bazenu, dva otvorena bazena, jedan sa odvojenim delom za decu, 3 tobogana, diskoteka, spa centar, teren za tenis, stoni tenis, bilijar, ronilački centar, fitnes, razni sportovi na vodi.
Usluga: All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.jazhotels.com

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

Avion

20-04-2024

27-04-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 1014 €

  • ukupna cena

    od 2028 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za 1 dete do 13 godina
Lokacija: Hotel je smešten na obali Crvenog mora u Hurgadi, na novom šetalištu u Memši. Od aerodroma je udaljen oko 5km, do starog centra Hurgade-Sakkale se stiže za 10ak minuta vožnje, a do Nove marine za 15 do 20 minuta.
Sobe: Raspolaže sa ukupno 473 smeštajnih jedinica, od toga su 411 standardne deluxe sobe, 54 junior suite i 8 suite-ova. Standardne deluxe sobe su površine oko 40m2, junior suite površine oko 70m2 (kupatilo sa tuš kabinom i đakuzi kadom), suite površine 90m2-120m2  sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka (kupatilo je sa tuš kabinom i đakuzi kadom). Sobe su prostrane, moderno uređene i sadrže: kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen za kosu, LCD sat TV, telefon, mini bar, klima uređaj, ketler za kafu/čaj, sef, besplatan Wi Fi internet, balkon ili terasu.
Obavezna doplata za Neverland Night Show u iznosu od 22€ po osobi, deca od 4 do 12 godina ostvaruju 50% popusta. Cena uključuje transfer i večeru.

ALL INCLUSIVE KONCEPT


Sadržaj: Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji hotela: recepcija, bankomat ispred hotela, 5 restorana: italijanski restoran „Soprano”, azijski restoran „L’Asiatique”, orijentalni restoran „Saffron”, A’la carte restoran „Wow”, food court-snack restoran kod plaže; lobby bar, Sport bar, White Bar, Millenium bar, Olympus bar, Red Sky bar-Shisha corner, bar na plaži (u okviru snack restorana), 6 bazena-2 za odrasle i 4 za decu (5 bazena se greje u toku zimske sezone), 16 tobogana za decu, dečje igralište, mini klub (4-12 godina), sportske aktivnosti: vaterpolo, aqua aerobic, aerobik, gimnastika, pikado, boćanje, teren za odbojku na pesku, stoni tenis, mini golf, teretana, sportovi na vodi i ronilački centar (uz doplatu), bilijar(uz doplatu), Spa centar (uz doplatu)-masaža, đakuzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, marokanski hamam, salon lepote; usluge pranja veša, prodavnice, medicinske usluge, besplatan Wi Fi internet u javnim delovima hotela.
Plaža: Poseduje privatnu peščanu plažu dugačku 150 m. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela. Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, a veći deo je lepa kupališna zona.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večera (po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko a la carte restorana – Soprano, L’ Asiatique, Saffron i Wow. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Sport Bar, White Bar, Millenium Bar, Olympus Bar, Red Sky Bar i Beach Bar. U konceptu su sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, shisha, sve ostalo van koncepta.

 

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.whitebeach.website

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

11-06-2024

21-06-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 1089 €

  • ukupna cena

    od 2178 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

JEDNA OD NAJLEPŠIH PLAŽA U REGIJI CRVENOG MORA - IDEALNO ZA LJUBITELJE RONJENJE!

- GRATIS smeštaj za 2 dece ( prvo dete do 12 godina i drugo dete do 6 godina)

Lokacija : Hotel se nalazi u mestu Makadi Bay, na privatnoj plaži, na oko 20km od Hurgade.Otvoren je 1997. godine a poslednji put renoviran 2013. godine. Čine ga četvorospratne zgrade i u ponudi ima oko 400 smeštajnih jedinica. Kompleks se satoji od dva dela – Fort Arabesque Beach Resort & Spa i Fort Arabesque The Villas (samo za starije +16). 
Sadržaj: Hotel u ponudi ima četiri bazena od kojih se greje 1 deo za odrasle i 1 za decu, aerobik u vodi, stoni tenis, terene za tenis, sportovi na vodi, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju). Dodatno se plaćaju: teretana, oprema za tenis, bilijar, internet (kartice su dostupne na recepciji), sauna, masaže, aromatične masaže, talasoterapija, pilinzi i ostali tretmani za negu lica i tela, hotelski doktor, prodavnice odeće, kože i zlatare, bankomat, apoteka, frizerski salon, gift shop, servis za pranje i peglanje veša.
Smeštaj:  Fort Arabesque Beach Resort & Spa u svom sastavu ima superior sobe  veličine oko 38m2, nalaze se na 2, 3 i 4 spratu i porodične sobe veličine oko 43m2 i imaju pogled na baštu ili bazen, nalaze se na prvom spratu. Sve sobe  imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler. Dodatno se plaćaju: telefon, room service, mini bar i Wi-Fi internet.
Plaža ovog hotela je jedna od najlepših u regiji Crvenog mora i glavni je adut ovog hotela. Široka je 600m sa nekoliko mesta za snorkling (koralni greben sa živim, šarenim koralima i ribicama) ali i više obeleženih koridora gde može lepo da se uđe u more bez obuće za kupanje. Plaža je jako lepo uređena i na njoj se nalaze restoran, bar, animacija za decu i odrasle, nekoliko sportskih terena. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste suncobrane, ležaljke i peškire.

Usluga: All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U delu Fort Arabesque Beach Resort & Spa gostima su na raspolaganju restorani The Beach Resort Main restoran u kom se služe doručak, ručak i večera, La Piazza - italijanska picerija kod bazena u kojoj se služi samo tokom ručka, The Beach Bar na plaži u kom se služi kasni doručak i užina tokom i posle ručka, The West Bay restoran u delu West Bay u kom se služi doručak, ručak i večera uz doplatu i samo za odrasle +16, Club 159 ( ručak i večera) i The Pavilion ( doručak i večera) uz doplatu i samo za odrasle +16 u delu The Villas. Barovi Beach Bar, The Red Rocks, Jungle Park, Swim-up Pool Bar, Arena Bar... Dodatno se plaćaju: Club 159,  sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

 
www.fortarabesque.com
 
Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

Avion

25-05-2024

01-06-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 1205 €

  • ukupna cena

    od 2410 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za 1 dete do 12 godina
Lokacija:
Hotel je udaljen oko 5km od centra Hurgade, u novom turističkom delu Memša pored šetačke zone i oko 4km od aerodroma. Spada u najluksuznije hotele u Hurgadi.
Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu dužine 400m sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 388 prostranih soba podeljenih u nekoliko kategorija: 339 standardnih i deluxe soba, 25 Elite soba, 4 junior suite-, 2 Executive suite-a, 7 Deluxe suite-a, 2 Spa suite-a, 1 Presidental suite i 2 ekskluzivne vile sa po 4 sobe u svakoj. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, fen za sušenje kose, bade mantil i papuče,  Wifi internet, individualni klima uredaj, LCD Sat TV, mini bar, ketler za kafu i čaj, elektronski sef, telefon, prostor za sedenje, balkon.


Standardne sobe imaju pogled na šetalište, deluxe sobe su sa pogledom na more,dok su Elite sobe okrenute ka golf terenu i nude takođe pogled na more i određene pogodnosti u odnosu na standardne i deluxe sobe. Navedeni tipovi soba su površine oko 50m2 uključujići i balkon.

Family sobe imaju pogled more, površine oko 55 m2 , prostranije su od standardnih i deluxe soba i imaju mesta za dva dodatna ležaja (u tom slucaju nema dela za sedenje).

Elite family sobe, sve sa pogledom na more (55 m2) uključujući balkon, prostranije su od standardnih i deluxe soba i imaju mesta za dva dodatna ležaja (u tom slucaju nema dela za sedenje), podrazumevaju određene beneficije poput personalizovanog check in/out-a, besplatan ulaz u Spa centar...

Executive suite, površine oko 59 m2 ( uključujući balkon) imaju direktan pogled na more, dodatne beneficije.

Junior suite površine oko 74 m2 (uključujući balkon), sa pogledom na more imaju prostran dnevni boravak kao i dodatne beneficije u odnosu na standardne/deluxe sobe.

Deluxe apartman  površine oko 142 m2 (uključujući balkon), ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, gledaju na more, 2 terase/balkona i dodatne beneficije.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju: recepcija, lobi, menjačnica/bankomat, glavni restoran „Tamarind“, restoran-bar „Alexanders“, restoran-bar na bazenu „Bwala“, „Tanga“ restoran-bar na plaži, „S Square“-3 azijska restorana, „Karibu“ lobi bar, „Ukumbi“ kafe, bar “Juisi”, “Shangalulu” bar i pab, “Dewan” kafe, spoljašnji bazen, bazen sa morskom vodom (greje se zimi), dečji bazen (greje se zimi), lazy river, Spa centar -tursko kupatilo, jacuzzi, saune, đakuzi sa morskom vodom, fitness centar, aerobik, golf teren, ronjenje, banana boat, kanu, pedalina, skijanje na vodi, jedrenje, stoni tenis, stoni fudbal, pikado, bilijar, animacioni programi, dečji klub Simba (4-12 god.), besplatan WiFi internet u javnim delovima hotela, frizerski salon, prodavnice na Al Dau promenadi, doktor na poziv, usluge pranja veša,  konferencijska sala, biznis centar .
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela,  po hotelskim pravilima). U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (Espresso, Cappuccino, Nescafe), noćne užine i a la carte restorani jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – glavni restoran Tamarind, Alex Beach Club, Tanga Lebanese Beach Restaurant&Bar, Bwala Pool Restourant&Bar. Hotel ima i nekoliko barova –  Karibu, Ukumbi café, Dewan café (Oriental Shisha corner), Bwala, Tanga. Gostima su na raspolaganju i tri azijska restorana na Al Dau promenadi – Sushi, Sumo House i Samurai (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).
Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.steigenbergeraldaubeach.com

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

23-03-2024

30-03-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 1216 €

  • ukupna cena

    od 2432 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: Hotel se nalazi na oko 5km od aerodroma, u novom turističkom delu Memša, oko 7km od Sakale.
Smeštaj: Sastoji se od 453 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, fen za kosu, Wi-Fi internet, mini bar, sef.  Deluxe room je veilčine oko 41m2 i može imati pogled na bazen, baštu i more. Deluxe family room je veličine oko 50m2 i ima dva king size kreveta. Plaća se: room service, telefon.
Sadržaj: U ponudi ima razne zabavno-sportske sadržaje što ga čini dobrim izborom za goste svih uzrasta: glavni bazen površine 1.275m2, dečiji bazen veličine 168m2, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet, tenis, fudbal, odbojku… Gostima su na raspolaganju i razni restorani i barovi, a u sklopu kompleksa je i Souk By Serry Beach Resosort – tržni centar sa brojnim prodavnicama, restoranima i kafićima. Za decu tu su dečiji bazen, dečiji klub, igralilšte i animacije.
Plaža: Hotel ima svoju 400m dugu plažu sa postepenim ulaskom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.
Usluga: Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova – Fanaa Food Hall, Sokar Seafood, Dar Mezza Lounge, Keif Fusion Gastro Bar, Nur Beach Club i Naz Night Club. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Naz Night Club, Sokar Seafood restoran, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

Avion

18-05-2024

25-05-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 1357 €

  • ukupna cena

    od 2714 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: Nalazi se u Memši, oko 5km od centra, oko 6km od aerodroma. Hotel je otvoren u novembru 2018. godine, u ponudi ima 121 smeštajnu jedinicu. Kompleks je izgrađen u modernom stilu i predstavlja pravu oazu luksuza. Gostima je na raspolaganju 10 bazena kao i nekoliko restorana i barova. Hotel je samo za odrasle (+18).

Plaža: Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jednom nedeljno se organizuju žurke sa DJ izvođačima.
Smeštaj: Hotel ima ukupno 121 apartman i svi imaju džakuzi, SAT LCD TV, espresso mašinu, terasu/balkon, sef,  Wi-Fi internet, mini bar.Suite Jacuzzi su veličine oko 50m2 .
Suite Swim Up su veličine oko 50m2 . sa direktnim izlazom na bazen. Penthouse Suite su veličine oko 110m2 . Sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe.
Sadržaj: Gostima je na raspolaganju 10 bazena, pristup bazenima i u hotelu Steigenberger Al Dau, pristup akva parku sa 6 tobogana (u Steigenberger Aqua Magic hotelu), teretana, šatl bas jednom dnevno do centra Hurgade uz prethodnu rezervaciju, Wi-Fi internet. Plaća se: sportovi na vodi, golf, SPA centar.
Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.steigenberger.com

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

13-08-2024

23-08-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 1517 €

  • ukupna cena

    od 3034 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: Nalazi u zalivu Sahl Hashesh i udaljen je .oko 22 km od aerodroma i oko 25 km od centra Hurgade.
Smeštaj: Moderan i luksuzan hotel je otvoren 2009. godine i raspolaže sa oko 367 smeštajnih jedinica raspoređenih na pet spratova. Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko barova, restorana, kao i spa program. Hotel ne prima decu ispod 16 godina.
Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 367 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju TWC, fen, LCD TV, internet, ketler za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu. Smeštajne jedinice su sa delimičnim ili direktnim pogledom na more/bazen. Standard room su površine oko 49 m2, plaća se mini bar, telefon, room service.
Sadržaj: Hotel ima pet restorana: Turquoise (glavni restoran), Bella (italijanski), Mandarin (kineski), Mermaid (morski plodovi i riblji specijaliteti) i Ossiano (lagana jela u restoranu na samoj plaži). Kafe i osvežavajuća pića služe se u 4 bara smeštena na različitim lokacijama u okviru hotela. Gosti na raspolaganju imaju četiri bazena na otvorenom - jedan grejani u zimskom periodu, jedan sa morskom vodom i dva manja bazena. Od ostalih sadržaja, interesantno je izdvojiti Sky Pool (grejani bazen na petom spratu - uz doplatu), SPA centar sa saunom, đakuzi (za goste Deluxe soba i Suite apartmana besplatno, uz doplatu za sve ostale goste), moderni fitnes centar, frizerski salon -uz doplatu, perionica veša i hemijsko čišćenje, usluge doktora, apoteka, tereni za odbojku na pesku i različite vrste animacije u toku dana.
Plaža: Jedinstvena i jedna od najboljih u oblasti Sahl Hasheesh, sa zlatnim peskom i kristalno čistom azurnom vodom.
Usluga: All inclusive (samoposluživanje izbor više jela i pića po hotelskim pravilima) .

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.plereve.com

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 6

30-03-2024

06-04-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 1645 €

  • ukupna cena

    od 3290 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 13 godina, drugo do 7 godina)
Lokacija:
 Nalazi se oko 12km od centra Hurgade, oko 10km od tržnog centra Senzo Mall i oko 7km aerodroma.
Smeštaj: Hotel ima 410 smeštajnih jedinica i  sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet.
Plaža: Hotel ima jako lepo uređenu plažu. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.
Usluga: Premium All Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).


www.rixos.com

Prikaži više Prikaži manje