Hurgada

Hurgada - opis

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta.


Bogata riznica nasleđa, magičnom snagom i mistikom privlači ljude iz celoga sveta,podstaknute naučnom i kulturološkom radoznalošću.
Piramide, sfinge, hramovi, faraoni, Ptolomej, Kleopatra, Dolina kraljeva...Alabaster,papirus, galabeja...
Feluke,koralni grebeni, Asuanska brana...iza svake od tih reči prva i jedina asocijacija je EGIPAT.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 37

Izaberi broj rezultata
Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 15 / Noći: 13

Avion

04-05-2024

18-05-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od

  • ukupna cena

    od

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

LUX HOTEL - Najlepša plaža!
- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 12 godina, drugo do 7 god.)

Lokacija: Nalazi se na kraju šetališta Memše, na 7 km od aerodroma.
Smeštaj: Sastoji se od glavne dvospratne zgrade u kojoj se nalazi recepcija, šest trospratnih zgrada i kompleksom dvospratnih vila. Hotel u svom sastavu ima standard, premium i deluxe sobe. Sve smeštajne jedinice poseduju: klima uređaj, TV, sef (na recepciji), terasa/balkon.


Sadržaji: Recepcija, lift, lobi, menjačnica, glavni restoran “Pebbles”, 3 bazena (1 dečiji), 3 a la carte restorana, bar na bazenu, lobi bar,  besplatan wi-fi dostupan u delu kod recepcije, mini klub za decu, mini disko za decu, igralište za decu, unutrašnji bazen, teretana, aqua park, ping pong, teren za fudbal, teren za odbojku na plaži, Uz doplatu: a la carte restoran “La Casa”, bankomat, prodavnice, usluge pranja i peglanja veša, šiša, Spa tretmani, room service, sportovi na vodi, salon lepote, usluge čuvanja dece, usluge masaže, doktor i apoteka.
Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Doručak, ručak i večera (izbor više jela po hotelskim pravilima). Hrana se služi u glavnom restoranu  Pebbles kao i u a la cart restoranima (Italian and Fish gde gosti naknadno plaćaju obroke ili imaju određeni popust). Gosti mogu koristiti  pića u barovima: lobby, beach, pool, sport i oriental. Doručak se služi od 06:30 do 11:00, kasni doručak od 11:00 do 13:00, ručak od 13:00 do 15:00, popodnevna užina od 13:00 do 17:00, sladoled od 14:00 do 16:00, večera od 18:30 do 22:30, kasna večera od 22:30 do 24:00. Za decu je dostupan dečiji meni. Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restoran, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i  to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.
Plaža: Hotel se nalazi  na uređenoj, privatnoj, peščanoj plaži sa marinom, dužine oko 220 m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.swissinn.net

Prikaži više Prikaži manje