9-17 h Radnim danom

10-16 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar,011/ 78 52 801 Novi Beograd,021/ 21 55 315 Novi Sad

Halkidiki

Halkidiki - opis

Poluostrvo u Egejskom moru Halkidiki, kao najposećenija turistička atrakcija celokupne Grčke, poznato je po dugim peščanim i uređenim plažama, tirkiznom moru, gustoj prirodi i zabavi do kasnih jutarnjih časova. Nalazi se na samo sat vremena južno od grada Soluna, a uz svoju umerenu i prijatnu klimu, bogatu vegetaciju, glasi za istinski prirodni raj. Halkidiki je karakterističan po svoja tri poluostrva koja zbog svog izduženog oblika dobijaju naziv i "tri prsta": Kasandra, Sitonija i Atos. Svako od njih je posebna priča za sebe, podjednako atraktivno našim turistima za letovanje već godinama unazad.

U našoj ponudi za letnju sezonu možete pronaći veliki broj hotela na Halkidikiju visokog kvaliteta, sa kategorizacijom do 5*.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 6 / Noći: 5

Sopstveni prevoz

12-09-2020

17-09-2020

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 50 €

  • ukupna cena

    od 100 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: na oko 100 m od  centra, oko 130 m od plaže.
Opis: Nalazi se na odličnoj lokaciji. U sklopu vile se nalaze uredjeno dvorište i bazen (na bazenu nije dozvoljeno donositi hranu i piće.). Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije u visokom prizemlju i na  i spratu. U Nikiforosu 1, u dvokrevetnim studijima, jedno dete do 4 godine može koristiti zajednički ležaj. U trokrevetnim studijima mogu se smestiti tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dete do 12 god. Dvokrevetni studiji imaju dva osnovna ležaja ili jedan francuski ležaj, dok trokrevetni imaju jedan francuski ležaj i jedan standardni. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremeljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV, terasu i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 3 € dnevno. Ova doplata nije obavezna. Vila je opremljena peškirima.Vila ima i besplatan Wi-Fi internet (u delu oko bazena). U okviru vile postoji parking koji se doplaćuje 2 € dnevno na licu mesta (broj mesta za parking je ograničen).

* Lokaciju vile možete pogledati na linku HANIOTI- APARTMANI

Prikaži više Prikaži manje